sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Päivä Lahdessa


Lauantaipäivä meni kivasti Lahdessa miniatyyrimarkkinoilla ja kiertelemällä  vähän Lahden keskustaa. Lähdettiin ystävätterini kanssa kohti Lahtea jo heti aamusta ja silti se aika vaan mennä vierähti liian nopeasti. Kotiin päästiin vasta iltasella ja äkkiä vaatteiden vaihto ja ystäväperheen luokse grillailemaan.


Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry oli järjestänyt kivat nukkekotimarkkinat. Kaikkea sitä taas tulikin hankittua meidän nukkekotiin, mutta niitä kuvia sitten myöhemmin. En viitsinyt änkeä kaikkia kuvia tähän postaukseen.



Tässä tuleekin sitten oikea kuvapläjäys markkinoiden tarjonnasta.



Hih, siis pitäähän nukkislaisillakin olla tyyliä ja Burberry tai kotaisasti Burre on päässyt jo tännekin. Tyyli ennen kaikkea!



Niin ja onhan noilla nukkekotilaisilla tietysti omat ryytimaatkin :)


Ei näytä olevan kovinkaan tyytyväinen ilme Aku Ankalla kun katselee veljenpoikiensa touhuja.


Todella hienoja  taidonnäytteitä nämä itsetehdyt puiset huonekalut. Ei ole mitään massatuotantoa, vaan ihan ehtaa suomalaista käsityötä.





Yhdessä huoneistossa oli jo vähän joulutunnelmaa. Kyllä se joulu taas kohta onkin ovella.  


On kyllä niin herkullisen näköisiä leivoksia, että menevät kyllä ihan oikeista. On vaan jollain kyllä taitoja tehdä tällaisiä. En kyllä käsitä mitenkä jonkun sorminäppäryys riittää noihin. Nehän saa tehdä suurinpiirtein suurennuslasin alla, kun sen verran tarkkaa työtä.





 Seuraavat kuvat onkin sitten siinä mielessä hauskoja, että niiden tavarat on tehty paperista. Ei kyllä uskoisi.






 Lahden miniatyyrinäyttelyn jälkeen suuntasimme Millan Putiikille keskustaan. Olipas muuten aikamoinen sisustajan taivas ja oli kiva nähdä itse Milla ihan livenä.


Millan Putiikissa on myynnissä mm. Roomlightin valaisimia sekä Riviera Maisonia. Tuo vasemmassa kuvassa näkyvä Manhattanin silhuettivalaisin oli tosi hauska. Valon palaessa lampussa, pilvenpiirtäjien ikkunoissa loistavat valot. Jos haluat kurkata miltä lamppu näyttää valot päällä ja nähdä siitä lisätietoja, niin klikkaa tästä.



Millan Putiikissa on myynnissä myös vaatteita ja mm. Noa Noa, Tina Wodstrup sekä Odd Molly ovat edustettuina.



Lopuksi vielä itse suloinen ja iloinen Milla. Olipas herttainen ihminen :)


Mitä parasta, Milla laittoi mukaan myös kivan arvontapalkinnon, mutta vielä en paljasta mikä se on. Arvontaa siis taas pian tulossa täällä blogissa. Kiitokset Millalle palkinnon lahjoittamisesta!


Millan Putiikista suunnistettiin sitten lounaalle Seurahuoneen terassille ja syötiin pidemmän kaavan mukaan. Jälkkäriksi tietysti suosikkiani eli suklaafondantia vaniljajäätelön ja tuoreiden mansikoiden kera. Nam! Kotimatkalla poikettiin sitten vielä Kärkkäisen kautta ja sinnekin saatiin jotenkin vaan kulumaan parisen tuntia. Hih, onneksi olin naisseurassa liikkeellä, koska kukaan mies ei olisi tuota päivää jaksanut. Ensin nukkisjuttuja ja sitten sisustusliikkeitä. Olisi mennyt hermot jo tuolla nukkekotimessuilla n. 5 min jälkeen :) 

Innolla sitten taas uuteen viikkoon! :)

6 kommenttia:

  1. Voi A P U A, miten mielettömän ihania nukkekotikuvia ja oih ja voih!!!! Itsellä lundbyn nukkekoti odottaa täyttä remonttia ja koko ajan alkaa vaan kutkuttaa enemmän se remontti ja KYLLÄ: näitä kuvia katsellessa se kiihtyi mollasta sataan!!!! ihania jùttuja <3
    Oli varmasti todella ja ihana ja mukava reissu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kanssa laitat vaan töpinäksi ja remonttia kehiin :) Itselläni kanssa oma vanha Lundby vielä tallessa. Harmillisesti meni vaan suurinosa sen kalusteista roskikseen kun lajiteltiin varaston roskia peräkärryn lavalle ja sitten kukaan ei muistanut ottaa noita Lundbyn kamoja sieltä talteen, vaikka olinkin laittanut ne sivuun :(

      Poista
  2. Upeita kyllä nuo nukkekotikuvat, niin paljon ihania pikku yksityiskohtia.
    Ja tuolla sisustusputiikissa olisi kyllä kiva päästä käymään.
    Kivaa alkavaa viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuohon nukkekotimineilyyn voi hurahtaa sitten ihan totaalisesti. Jos satut liikkumaan Lahden suunnalla, niin kannattaa tosiaan piipahtaa tuolla liikkeessä tai jollei pääse paikanpäälle, niin heiltä löytyy kyllä myös nettikauppa.

      Poista
  3. Mielettömän hienoja kuvia nukkekodeista. Ihan uskomatonta mitä kaikkea jotkut osaa tehdä.
    Tuo putiikki näyttää myös aivan ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en kyllä ymmärrä, että miten joku pystyy tekemään jotain noin pientä :) Millan Putiikki oli kyllä oikea tavarataivas. Siellä olisi voinut viettää pidemmänkin aikaa.

      Poista