sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hyvinkään asuntomessuilla

Piipahdettiin tänään Hyvinkään asuntomessuilla ihastelemassa. Joitakin ihan mielenkiintoisia ratkaisujakin löytyi, joista kiinnostavimmista nappasin teille tänne kuvia.


Tässä talossa on aika hulppeat maisemat omalle suihkulähteelle. Mikäs tuollaisia maisemia katsellessa.




Alla oleva makuuhuone oli lempparini Kylie Minogue tekstiileineen.





Tässä talossa oli puolestaan ehkä makein terassi, koska sitä komisti oma uima-allas sekä savusauna, jonka sisäänkäynti näkyykin tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa.








Oikein kiva idea tehdä tällainen valmis hyllykkö seinään sisälle.


Vaikka tuo vihreä väri ei ehkä kuulu ihan lemppareihini, niin tämä lastenhuone kyllä vei sydämeni.










Sitten päästään lempparitalooni, josta nämä loput kuvat.





Sori, että tuli vähän lyhyt sepustus näistä kuvista, mutta pitäisi mennä vielä äkkiä pakkaamaan, kun klo 4 aamulla herätys, kun lento lähtee kohti Tanskaa. Ohjelmassa Legolandia, eläintarhaa, Egeskovin linnaa, tivolia ja Köpiksessä pyörimistä. Onneksi tuonne oli sentään luvattu vähän parempaa keliä kuin tänne Suomeen. Pitäisi olla 25 asteen tietämillä ja aurinko paistaa, joten mikäs sen parempaa :)

6 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa teille :)
    Just ajattelin et onpas moderneja koteja, jotka ei säväyttänyt sitten yhtään mutta se alempi joka oli sinunkin lempparisi niin oli ihana koti...oli vissiin hirsitalo..jos oikein näin..mutta meitä on niin montaa mielipidettä kuin on ihmistä ja minä kun en ole missään vaiheessa enkä koskaan tykännyt modernista enkä minimalistisista kodeista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos matkakin meni ihan hienosti, vaikka pikkuneidille iskikin kuume kesken matkan. Juu hirsitalohan se mieleinen taloni oli :)

      Poista
  2. Onpas paljon ihania koteja, tykkäsin tosi monista. :) Ihanaa matkaa teille, varmasti huippu reissu tiedossa. ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista. Reissususta tosiaan nyt kotiuduttu ja meni ihan kivasti, vaikka yhtenä päivänä pikkuneiti olikin harmiksemme kuumeessa.

      Poista
  3. tuo "mäntyseinä" on hieno tuossa yhdessä olohuoneessa. En ole itse koskaan käynyt asuntomessuilla.. Mukavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan käyty nyt messuilemassa useana vuotena peräjälkeen, kun on ovat sattuneet siedettävän automatkan päähän. Ensi vuonna ne taitavatkin olla Jyväskylässä, joten se taitaa jäädä nyt kyllä välistä.

      Poista