keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pomp de Lux -lastenvaatekutsut


Meillä vietettiin maanantaina Pomp de Lux -lastenvaatekutsuja ja kahdeksan iloista mammaa pyöri rekkien kimpuissa. Pomp de Luxilta ilmestyi nyt maanantaina syksyn ja talven uutusmallisto myyntiin ja päätinkin järjestää kutsut hetimiten. Olisi muutoin mennyt aika pitkälle, että olisi saanut ne pidettyä, kun reissuja, synttäreitä ja muuta menoa pukkaa muutoin päälle.


Valitettavasti Pompin sivuilta ei saa vielä noita kuvia ladattua enkä jaksanut ruveta kikkailemaan print screenin kanssa, joten joudutte tyytymään ihan näihin livekuviin nyt.


Tämä superpehmeä Granada fleece roosan värisenä meni meillä mm. tilaukseen. Tosin meille tulee se hupullinen versio, vaikka olisin kyllä mielelläni ottanut ilman huppua olevan, koska on helpompi pukea talvihaalarin alle, mutta isojen tyttöjen mallistossa tuota on vain hupullisena.


Nämä villikset ovat kanssa aika söpöt ja kuulemma naapurin prinsessa Estellekin on nähty kyseinen villis päällä :)


Tätä Buffalo hametta mietin pitkään, mutta jätin sitten tilaamatta, kun hieman samantyylisiä juhlamekkoja kuitenkin jo aika monta. Veikkaanpa, että tästä tulee yksi tämän syksyn suosikkituotteista. Sen verran monta hamosta meilläkin meni jo tilaukseen.


Tätä Iowa hametta en sitten voinut mitenkään vastustaa, vaan laitoin tuon vasemmanpuoleisen roosan värisen tilaukseen. Hame näyttää luonnossa kyllä paljon kivemmalta, mitä tässä kuvassa ja valon osuessa siihen hame kimaltelee kivasti.



Pikkumiehelle lähti tilaukseen tuo vasemmanpuoleinen Stuttgart paita. Siinä on muuten tuo valkoinen aluspaita ommeltuna kiinni, joten ei tarvitse erikseen pukea alupaitaa alle. Tähtipaitaakin löytyi, mutta tuo kaulus ei vaan jotenkin iskenyt tuossa paidassa.


Nyt sitten vain pakettia odottelemaan :) Jokos teillä on kutsut varattuna?

14 kommenttia:

  1. Ei oo kutsuja varattuna mutta olin eilen ekoilla POMP-kutsuillani ikinä. Tykästyin eiku siis rakastuin näihin vaatteisiin! Lapsenlapselle lähti tilaukseen yhtä ja toista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös tosiaan ollutkin kivoja vaatteita. Vähän erilaisia, mutta ei kuitenkaan hintavia :)

      Poista
  2. Kutsuilla en ole ollut, mutta tilannut netin kautta lapsenlapselle. Nyt pitäisi tehdä uusi tilaus, kun yksi lapsenlapsi on tullut lisää.
    Ihania ovat noi vaatteet, eikä edes erikoisuudessaan hirveän hintaisiakaan.
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se noissa Pompin vaatteissa juuri onkin, kun ovat kuitenkin hieman normaalista kaavasta poikkeavia, mutta eivät kuitenkaan hintavia. Vain vähän H&M:n kalliimpia, mutta laatu ja kuosit sitten jo kuitenkin ihan eri luokkaa.

      Poista
  3. tuli tilattua avoimista ovista muutama vaate.. Mm. Se ihana neulehaalari pienille sinisenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että noita avoimiakin ovia on olemassa, niin pääsee sinne hypistelemään, jollei kutsuja satu olemaan lähipiirissä. Onhan se ihan eri nähdä vaatteet livenä, kuin vai jostain netin pienestä kuvasta niitä tiirailla.

      Poista
  4. Onpa ihania juttuja tulossa teidän paketissa! :) Kävin kääntymässä avoimissa ovissa heti maanantaina ja pakettihan sieltä on tulossa myös, joskin aika maltillisesti pystyin olemaan tällä kertaa. Tämä mallisto ei aiempien lailla aiheuttanut sellaista tunnetta, että pakko saada kaikki heti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan sama juttu minulla, että jotenkin nyt ei kolahtanut niin moni juttu kuin aikaisemmin. Viime syksyn mallisto oli mielestäni hieman kivempi ja värimaailmaltaan enemmän omaan makuuni vai onkos tässä tullut krantuksi vuoden aikana? ;)

      Poista
  5. Kiitos emännälle. Oli kivat kutsut:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun taas tulit pitämään kutsut :) Tsemppiä tuleviin viikkoihin kutsujen pitämisen osalta :)

      Poista
  6. Pompit on ihania! Mä jätin kaikki perusvaatteet tänä syksynä Pomppien varaan. Olin myöskin vähän pettynyt ekat kuvat nähdessäni, mutta livenä vaatteet onneksi näytti kivemmilta.

    www.mineamarissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompit ovat tosiaan ihania ja niissä hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan. Itselläkin kävi niin, että ne mitä olin valkannut kuvastosta tilaavani, niin niitä ei yhtään päätynyt ostoskoriin, vaan kun tuotteet näki livenä, niin oikeastaan kaikki suunnitelmat muuttuivat :)

      Poista
  7. Mistä olet nuo ihanat kupit, lautaset ja servetit hommannut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kaikki GreenGaten valikoimaan kuuluvia. Servetit ja kukalliset mukit ostin kesällä 2013 eli olivat viime kesän mallistosta. Pilkulliset ovat vanhempia, joten niitä voi olla ehkä vaikeampi löytää enää, mutta noita kukallisia voi vielä jossain olla. Olivat muistaakseni Amy Pale Blue nimisiä.

      Poista