tiistai 31. joulukuuta 2013

Happy New Year 2014!

Se olisi sitten kohta uusi vuosi ja uudet kujeet. Omalta kohdaltani tämä toteutuukin ihan kirjaimellisesti kun aikamoisia muutoksia käynnissä. Mm. työpaikka vaihtuu heti vuoden vaihtuessa, pari hyvää tuttua muuttaa naapurustosta ulkomaille (Nyyh...terkkuja vaan Pialle ja Hannikselle) ja muutoinkin yksityiselämässä tapahtuu (siis ihan onnellisia asioita), mutta niitä paljastuksia sitten hieman myöhemmin. Saas nähdä mitä muuta uusi vuosi sitten tuo tullessaan. Toivottavasti pysytään kuitenkin ihan positiivissa asioissa.
 

Näiden Pottery Barnin tunnelmakuvien (sori, jos ovat vähän jouluisia) myötä haluankin toivottaa teille kaikille oikein säkenöivää Uutta Vuotta 2014! Olkoon onni myötä myös tulevanakin vuonna ja jos sitä ei nyt täksi vuodeksi paljon tullut, niin toivotaan ainakin parempaa uutta vuotta.

Skumpatkin pitäisi kohta laittaa jo kylmään, jos meinaa niitä viileinä nauttia. Meillä on kyllä tosin tulossa ihan rauhallinen vuoden vaihtuminen eikä paljon skumppaakaan tule nautittua, vaikka pari pulloa kylmässä odottaakin. Ollaan vain kotioloissa ja ammutaan parit raketit ja valetaan tinaa. Saas nähdä jaksaako sitä valvoa edes vuoden vaihtumiseen saakka. Ehkä jos oikein pinnistää :)


Kuullaan taas ensi vuoden puolella!
 
Haliterkuin!
 
Cride

16 kommenttia:

 1. Hmm nyt rupes mielenkiinto heräämään mitäs kivaa muutosta on tulossa. Jään odottelemaan innolla :) Mukavaa uuttavuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! :) Kyllä se paljastus piakkoin on tulossa ;)

   Poista
 2. Minä kans odottelen innolla mitä kivaa lie luvassa! :)
  Ihanaista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne ja tosiaan paljastus on piakkoin tulossa ;)

   Poista
 3. Hei!

  Hyvää Uutta Vuotta Sinulle ja koko perheelle:) T. Sirpa


  VastaaPoista
 4. Hyvää ja iloista vuotta 2014 teille! :)

  VastaaPoista
 5. Onnekasta ja Mukavaa Vuotta 2014! Odottelen kuulumisiasi ja sitä, että ovatko ajatukseni oikeita??!!
  Kaikkea Hyvää koko perheellesi, toivottelee helios

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! :) Juu paljastus on tuloillaan ihan piakkoin ;)

   Poista
 6. Täälläkin innolla odotellaan mitä vuotesi tuo tullessaan :) Itsellänikin päättyi 12 vuoden työsuhde vuoden loppuun ja alan opiskelemaan huomenna :) Uusia tuulia! Mukavaa, jännittävää ja välillä pelottavaakin! Onnea Uudelle Vuodelle ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli sama juttu, että 12 vuotta ehdin olemaan juuri päättyneen työnantajan palveluksessa. Niin ne vuodet vaan vierivät nopeasti. Nyt tosiaan uusia tuulia. Onnea opiskelurintamalle ja uuteen vuoteen! Nyt on sitten vähän erilaista arkea tiedossa.

   Poista
 7. Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Tulipas mieleen tuosta nimestäsi, että pitäiskin pitkästä aikaa leipoa pullaa. Nam! :)

   Poista