perjantai 13. joulukuuta 2013

Born to Biota ja Laveraa testauksessa

Unohdetaan taas jouluhömpötykset vähäksi aikaa ja mennä ihan muihin juttuihin. Sain yhteistyön puitteissa testattavaksi muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita ja ilomielin luonnonkosmetiikan kannattajana otankin näitä testiin.

Born to Biota ei ole ennen tullutkaan kokeiltua. Monesti olen kyllä kiinnittänyt näihin värikkäisiin pulloihin huomiota, mutta eipä ole tullut vaan ostettua. Born to Bio sarjan tuotteet eivät sisällä mm. väriaineita, geenimanipoloituja aineita,  parabeenejä, lauryylietteerisulfaattia, glykolieetteriä, fenoksietanonolia, PEGia, EDTAa, petrokemian johdannaisia eikä silikonia, vaan ovat täysin luonnonmukaisia tuotteita. Tuotteet valmistetaan Ranskassa. 

Shampooksi minulle valikoitui rasvoittuvien hiusten shampoo, joka sisältää sitruunaa ja nokkosta. Tämän kanssa yhdistin Born to Bio 2in1 korjaavan hoitoaineen, joka on juuri passeli pitkilleni ja raidoitetuille hiuksilleni, jotka takkaantuvat helposti. Hoitoaine sisältää Sheavoita sekä Tahiti Monoi-öljyä, jotka ravitsevat hiusta ja tekevät hiukset helposti kammattaviksi. Tässä hoitoaineessa oli muuten aika hurmaava tuoksu ja toimi myös hyvin hiuksilleni.


Laveralta testattavaksi tuli näin talven rohtuneita huulia ajatellen Lips Repair + Vitamines -huulivoide, joka sisältää kymmenen tarkkaan valikoitua öljyä ja vahaa. Nimenomaan tyrni ja sheavoi auttavat rohtuneita huulia. Tämä onkin itselläni päivittäisessä käytössä, koska ilman huulirasvaa en vaan pärjää.

Meikkipuolelta testaukseen tuli Laveran Fine Loose Mineral Powder, joka on hienojakoinen irtopuuteri, joka sisältää luomuaineosia ja tarkkaan valittuja mineraaleja tukkimatta ihohuokosia. Sopii myös piilolasien käyttäjille ja vegaaneille. Itse ainakin tykästyin tähän tuotteeseen ja puuteria tuleekin käytettyä päivittäin.

Olen varmaan joskus täällä blogissani maininnutkin, että olen ehdoton alumiinittomien dödöjen kannattaja. Nimenomaan dödöjen sisältämä alumiini on yhdistetty myös rintasyöpään ja jos tuolla pienellä muutoksella saan edes jotenkin vaikutettua itse asiaa, niin miksi en tekisi sitä. Toki tosiasia on, että alumiinittomat dödöt eivät ole niin tehokkaita kuin nuo normaalit "myrkyt", mutta myös pienen käytön jälkeen niihinkin tottuu. Laveran Roll On -Rose Garden on nimensä mukaisesti ruusun tuoksuinen alkoholiton deodorantti ja nimenomaan tuo tuoksu oli oikein miellyttävä ja mielestäni tuote toimi myös ihan hyvin.


Nämä tuotteet tulivat NHS Oy:ltä (Nordic Health Systems), joka on vuonna 1987 perustettu luontaistuotteiden, luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden maahantuonti- ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys.  Tuotevalikoima koostuu kiinalaisen lääketieteen-, luontaistuotealan- sekä terveydenhuoltoalan tuotteista sekä luonnonkosmetiikka sarjoista Lavera ja Born to Bio. NHS:n nettikaupan sivuille pääset tästä klik klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti