torstai 12. joulukuuta 2013

Joulua Pottery Barnin tyyliin

Kävin ihastelemassa Pottery Barnin joulua heidän nettisivuillaan ja miten ihania kuvia siellä taas olikaan. Poimin tähän teillekin muutaman otoksen. Pottery Barn Kids on ihan lempiliikkeitäni ja pakko aina Jenkeissä käydä fiilistelemässä siellä. Kiva yllätys oli, että myös Dubaista löytyi kyseinen liike ja pääsin käymään siellä marraskuussa. Sieltä tulikin räpsittyä aika monta kuvaa. Se postaus vielä odottelee tuolla luonnoksissa.
 

Olishan se niin ihana pukea koti kokonaan joulukuosiin, mutta harvalla meillä taitaa olla siihen oikeasti mahdollisuus. Ei meillä ainakaan ole mitään paikkaan mihin näitä jouluisia tekstiilejä rupeaisi hirveästi varastoimaan, kun nyt jo vaatehuonekin niin täynnä, että sinne ei todellakaan mahdu sisään, vaan suurinpiirtein tavarat heitetään sinne ja äkkiä ovi kiinni kun sen vielä saa.Tuttuja joulusukkia. Nämä samaiset sukat lasten nimillä koristavat meidänkin takkaa. Tuli myös ostettua yksi sukka lisää tuolta Dubain Pottery Barn Kidsistä. Tosin se nyt on ihan nimetön. Ehkäpä siihen ilmaantuu vielä joku nimi ;)
Vitsit kun meilläkin olisi tuollainen manttelitakka. Olisi niin ihana laittaa kaikkea jouluista tavaraa siihen ja tuollaisen havuköynnöksen. Itse joudun tekemään kaikennäköisiä viritelmiä meidän suoraseinäiseen takkaan, jotta saa siihen mm. ne meidän joulusukat roikkumaan. Kuvia siitä viritelmästä sitten kanssa myöhemmin.


Jotenkin näissä kuvissa on niin ihana tunnelma vai mitäs tykkäätte? Aika Jenkkimäistä tosin, mutta but I like it.

12 kommenttia:

 1. Ompa ihania tunnelmia ja niin täyttä joulua. Ja ihan kohtahan se jo on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pottery Barnin sivuilla on aina niin tunnelmallisia kuvia, että siellä on kiva käydä kyläilemässä ja fiilistelemässä. Totta tosiaan kohta tuo joulu jo on.

   Poista
 2. Ihana jouluinen tunnelma! Meilläkään ei oikein mahtuisi lisää tavaraa mihinkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä suomalaisilla taitaa olla Jenkkeihin verrattuna tosiaan sen verran pienet kodit, että tosiaan harvalle taitaa mahtua monia eri vaihtoehtoja mm. päiväpeittojen osalta vuodenaikojen mukaan tai sitten mä olen vaan sellainen tavarahamsteri ;)

   Poista
 3. Ihana tunnelma kyllä! Ja ihania nuo nimisukat, ja onnea nimettömästä sukasta ;)

  Saija

  VastaaPoista
 4. Nii ja piti vielä kommentoida et mäkin himoitsen manttelitakkaa, mut valikoima taitaa olla Suomessa aika heikko..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei taida tuo manttelitakka ola se ensimmäinen mitä täällä meillä laitetaan, harmi vaan. Ovat kuitenkin niin kauniita ja niiden päälle saa juuri kivasti laitettua kaikkea koristehärpäkettä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Pottery Barn ei petä koskaan. Niin kauniita kuvia aina heidän sivuillan.

   Poista
 6. Juu u ihana tunnelma. Tuosta koittaa itsekukin saada kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Jouluaatto on tosiaan ihan jo kohta ja vielä kun tuota lunta tulisi sen verran, että saataisiin kunnon joulutunnelma päälle :)

   Poista