torstai 19. joulukuuta 2013

Keittiön joulua


Joulu saapui meidän keittiöönkin. Nämä vuosia vanhat lasiset valopallot ovat etsineet paikkaansa ja olivat ennen yhden ison talolyhdyn sisällä eteisessä, mutta nyt lyhtytalo sai väistyä jouluasetelman tieltä ja kaivoin valopallot pois. Mietin, että heitänkö roskikseen ne vai keksinkö mitään paikkaan. Ainoa mikä tuli mieleen oli tuo keittiön lasinen kulho, johon ne sitten päätyivät. Ovat jopa ihan kivan näköisetkin siinä.

 
Kaappien kätköstä löytyis myös tämä monta vuotta käyttämättä ollut piparkakkumuottivalosarja. Sen tungin sitten viereiseen kulhoon.
 
 
Joskus askartelemani sammalkuusikin nököttää vielä keittiön nurkassa. Juu ei ole enää oikein vihreimmillään, mutta eipä ole tullut heitettyä roskikseenkaan :) Kaverikseen se sai muutaman Nissen. Meillä ei taida olla yhtään nurkkaa, jossa näitä ei olisi kurkkimassa. Tässäkin vieressä vielä yksi valosarja lisää tungettuna lyhdyn sisälle muutaman koristelinnun kera. Meillähän ei kohta enää tartte sytytellä ollenkaan kattovaloja, kun noita valoja löytyy vähän joka puolelta huushollia. 
Vähiin rupeavat käymään nämä päivät ennen joulua. Tsemppiä itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea nuo valot :) Näyttävät tosi kauniilta :) Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja samoin myös sinne ihanaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista