keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lahjojen paketointia

 
Meillä on ollut joulupukin pajan paketointitehdas käynnissä. Tänään kun vietetään tarhan joulujuhlia ja tarhatätejä sekä päiväkodin johtajaa pitää tietysti muistaa. Tänä vuonna en tosin jaksanut päätäni paljon vaivata lahjan suhteen ja päädyin vain perinteisiin suklaarasioihin. Jollei satu pitämään juuri siitä mausta mitä paketista kuoriutuu, niin se on helppo laittaa näin jouluna eteenpäin. Näitä samaisia paketteja saavat myös työkamut sitten lahjaksi, joten aika monta rasiaa on kääräisty pakettiin.

 
Paketteihin sai vähän enemmän luksusilmettä helpolla käärimällä rasiat Ikeasta ostettuun hopeiseen joulupaperiin, ympärille punaista Hyvää Joulua -tekstin sisältävää lahjanarua ja sitten vielä printtasin nuo Made by Santa -tekstit paperille ja liimasin kiinni. Nuo olisi tietysti voinut printata suoraan tarra-arkeille, mutta olivat sen verran kalliita, että en raskinut maksaa 40 euroa pienestä paketista tarra-arkkeja, joten tyydyin vähän paksumpaan paperiin ja liimaan. Paketeista tuli mielestäni tosin kivan näköisiä ja ihan kuin olisi jotain parempaakin sisällä. Nuo söpöt Made by Santa -tekstit löysin Oma Koti Onnenpesä -blogin sivuilta, josta löytyy myös pakettikorttipohja. Kiitos näistä! Kyseinen blogi on myös aivan ihana, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, jollei ole ennestään tuttu.


Tältä meidän tämän vuoden joulukortin kuva näyttää. Eipä kyllä tullut montakaan sekunttia senkään muokkaamiseen laitettua ja vähän se siltä näyttääkiin. Toki liimasin kuvat punaiselle pahville/aukaistaivaan korttipohjaan, että sai vähän paremman näköisiä niistä. Kuvana käytin perhekuvauksissa otettua kuvaa, joten ei tarvinnut stressata sen ottamisesta ja ottaa ne tuhat ja sata kuvaa, jotta löytäisi edes sen yhden kuvan, jossa molemmilla olisi suht normaali ilme päällä eikä mitään pelleilyilmettä.
 
Jokos teillä on joululahjat ostettuna? Itselläni on tosiaan tilanne hyvällä mallilla ja tykkään ostaa lahjoja melkeinpä pitkin vuotta ja sitten yritän etsiä ennen joulua niitä kätköistäni. Yleensä joku lahja aina unohtuu kätköihin ja löytyy sitten myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Moikkis! Oi miten kauniit paketit <3 Olipa ihana, että tarroille tuli käyttöä ja ne miellytti :) Mukava jakaa ideoita ja niitä myös saada blogeista :) Lahjat lähes kaikki ostettuna..paketointi urakka odottaa! Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosiaan kun jaoit nuo pohjat kaikkien kanssa. Näinhän se on, että ideoita on mukava jakaa ja myös saada muista blogeista. Ihanaista joulun odotusta sinne!

      Poista