maanantai 16. joulukuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset


Viikonloppu se taas mennä hurahti. Eipä oikein mitään kummallista ehtinyt tekemään, kun olin la-su lähes koko päivän salamavalokuvauskurssilla ja sitten vielä la iltasella tuli vieraita, joten siinä se viikonloppu sitten menikin.  Rupeaa nämä viikonloput ennen joulua vaan loppumaan kesken ja vielä pitäisi ehtiä vaikka mitä.

t

Piparkakkutalokin on kasassa muutamien mutkien kautta. Lapset vähän auttoivat sen teossa, vaikka päävastuu tosiaan oli meikäläisellä. Oijoin tuon tekemisessä sen verran, että käytin sellaista piparkakkutalo pakettia, jossa on nämä palaset valmiiksi paistettuna. Koristelu ja kokoaminen jää vaan itse tehtäväksi. Oli vaan vähän säätämistä rakentamisen kanssa. Olin nimittäin ottanut jo kaikki koristelutarpeet esille, tein pikeerin ja lapset odottivat innokkaan vieressä, että koskas päästään hommaan ja voi pettymysten pettymys, kun avattiin Ikean valmis piparkakkutalopaketti. Talon jokainen pala oli rikkinäinen ja ei siitä olisi saanut enää millään koottua ehjäksi. Yritin sitten Ikeassa vaihtaa sitä ehjään, koska meidän käsittelyssä se ei ainakaan ollut hajonnut, mutta eivät kuulemma voi vaihtaa ilman kuittia. No eihän tullut mieleenkään edes säästää tuollaisen kuittia ja enhän minä nyt edes voisi olla ostanut Ikea -merkkistä piparkakkutaloa kuin heiltä, mutta eipä näyttänyt olevan se asiakaspalveu se ensimmäinen pääasia heillä. Tulipahan vaan lapsille ja itsellekin paha mieli ja hankittiin sitten uusi piparkakkutalopaketti muualta. Meni vähän maku tuohon Ikean suhtautumiseen, vaikka rahallisesti ei ollutkaan kyse isosta summasta, vaan enemmänkin periaatteesta ja kaikesta vaivannäöstä, jota siitä tuli.

 

Lauantai-ilta aloiteltiin sitten glögien merkeissä. Kokeiltiin ensimmäistä kertaa Blossa -merkkistä alkoholitonta glögiä ja tykästyttiin sen makuun. Sitä pitää ostaa kyllä uudemmankin kerran. Vähän normiglögiä kalliimpaa, mutta huomattavasti maukkaampaa.Kukkiakin tuli viikonloppuna oikein kaksin kappalein. Yläkuvan kimppu tuli lauantaisilta vierailta ja jouluisen kukkakorin mies sai työpaikaltaan. Ihanaa kun kotona on tuoreita kukkia.


Viikonlopun kruunasi vielä uusi joululevy, jota tulikin soitettua ahkeraan. Passitin miehen ostamaan Michael Bubleen delux joululevyn, kun vihdoin ja viimein löysin sellaisen jostain. Aivan ihanaa jouluista tunnelmamusiikkia. Muutamat paikat kun ovat myyneet jo ei oota, joten piti heti laittaa mies matkaan, kun kuulin missä niitä olisi. Onhan se ollut jo muutaman vuoden markkinoillakin, mutta meikäläinen on vähän myöhäisherännäinen sen hankinnan suhteen. Mikäs sen parempaa kuin kuunnella sitä ystävien ja glögin merkeissä. Tänään tuleekin sitten taas uusia vieraita, joten uudet glögit taas kupposiin sekä Michael Bubleen joulumusiikit soimaan ja tunnelma onkin valmis.
 
Vielä olisi tämä viikko töitä ja sitten alkaa joululoma!

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmallisia kuvia <3 Oliko kurssista hyötyä? Itsekin voisi jollain tuollaisella salamakurssilla käydä ja muutoinkin valokuvauskurssit kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä jotain sentään tarttui jopa meikäisen päähän. Tosin tunsin itseni aika amatööriksi muiden rinnalla, kun osalla porukasta oli kalliimmat irtosalamat kuin mitä oma koko kamera + irtosalama on joskus maksanut. Mutta niinhän se on, että kyllähän halvemmillakin laitteilla pärjää kunhan osaa niitä vaan käyttää :)

   Poista
 2. Ikeassa on tosi huono asiakaspalvelu, varsinkin Tampereella! Reklamoin joskus s-postilla Ektorpin heti hajonneista uusien päällisteiden vetoketjuista, eivät ole tähän päivään mennessä vaivautuneet vastaamaan. Ja huonot kokemukset on henk.koht. palvelustakin, mutta kaippa myynti on niin hyvä,että asiakaspalvelusta viis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se tuntuu olevan, että ei tarvitse niin siitä asiakaspalvelusta välittää, jos kauppa käy joka tapauksessa, mutta kyllähän tuollainen jättää ikävän maun suuhun :(

   Poista