sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Jouluinen kukka-asetelma

Mitenkäs teidän jouluvalmistelut sujuvat? Me saavuttiin lasten kanssa jo mummolaan, jossa perinteisesti vietetään aina joulua. Tosin aatto on yleensä vietetty sukulaisten kanssa maalla, mutta muutoin joulu sujuu mummolan valmiiden lihapatojen äärellä.


Kävin eilen ostamassa jo kuusenkin ja nyt on ahkeroitu senkin koristelu valmiiksi. Ihana kuusen tuoksu onkin jo sisällä ja lapset jaksavat ihastella sen koristeita. Hih, erityisesti heidän mieleen ovat olleet omasta lapsuudestani tekemäni koristeet. Tsemppiä kunkin jouluvalmisteluihin ja lahjojen hankintaa, jos vielä lahjat hankkimatta! Me ruvetaan tekemään jo laatikoita valmiiksi. Jouluunhan kuuluu ehdottomasti itse paistettu kinkku sekä omatekoiset laatikot. Tosin sen lanttulaatikon voin kyllä suosiolla jättää välistä ja lipeäkalan. Onneksi se lipeäkala onkin jätetty meidän joulupöydästä jo ajat sitten pois.

3 kommenttia:

 1. Komea amaryllis! Minäkin tein meidän joulukukka-asetelmat itse. Laitoin isoon koriin valkoisen ja punaisen amarylliksen, muutaman valkoisen sintin ja punaisen ja valkoisen tulilatvan ja sypressin. Koristeeksi jäkälää. Vielä kukat ovat nupullaan, mutta toivottavasti aukeavat aatoksi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma!
  Meillä on aika hyvällä mallilla kaikki hommat, huomenna saa jo vain nautiskella olosta. Muutama lahja mulla on tosin vielä paketoimatta.
  Hyvää 4. adventtia!
  -k-

  VastaaPoista
 3. Ihana asetelma. Mukavia jouluvalmisteluita teille . Meillä alkaa olla jouluvalmistelut pientä hienosäätöä vaille valmiit ja sitten joulu saa tulla :)

  VastaaPoista