maanantai 9. joulukuuta 2013

Ihana Living Deuaville + lukijatarjous


Olipa ilo käydä tutustumassa Naantalissa Living Deauville sisustusliikkeessä. Miten minulta on mennytkin tämä ihanuus ihan ohi. Onneksi tuli korjattua nyt tämä. Siis minkä sisustamisen maailma Naantalissa odottikaan. Joulupuoti oli viimeistä piirtoa myöten täydellinen ja esillepano oli todella kaunis. Useita  auniisti koristeltuja joulukuusia ja jopa lasten maailma oli saanut omansa. Sisustus oli kyllä mietitty viimeiseen asti. Aikamoinen tovi tuolla menikin ihastelun merkeissä. Niin ja muista kurkata lopussa oleva lukijatarjous.


Living Deauvillellä on 180 m2 kivijalkamyymälä Henrikinkatu 6, Naantalissa. Naantalihan sijaitsee ihan Turun kupeessa ja on kuuluisa mm. Muumimaailmasta, Naantalin kylpylästä ja tietysti Presidentin kesäasunnosta Kultarannasta. Mikäli kyseinen paikka ei kuitenkaan satu olemaan ihan kotinurkilla tai ei tule muuten pistäydyttä, niin liikkeeltä löytyy myös verkkokauppa, jonne pääset kurkistamaan suoraan tästä klik klik.
Tyylisuunnaltaan liikkeen valikoima edustaa vaaleaa ja skandinaavista tyyliä. Suurin osa tuotteista saapuu Ruotsista ja Tanskasta. Merkkejä on n. 70, joihin lukeutuu mm. Lexington, Nyblom o Kollén, PB Home, THG, Bruka Design, Lisbeth Dahl, Edblad, Lene Bjerre sekä ASA Selection. Kuten kuvista näkyy, niin myös Mailegin tuotteet kuuluvat valikoimaan. 


Annetaan näiden kuvien kertoa liikkeen monipuolisesta valikoimasta. Toivottavasti näiden kuvien myötä välittyy edes vähänen liikkeen lämpimästä tunnelmasta, jota siivitti ihana joulumusiikki.

Living Deauvillellä on alakerrassa myös oma lasten maailma. Siis niin minun tyylisiä asioita myynnissä, kuten mm. tähtiaiheisia juttuja. Olisin voinut hyvin jäädä sinne asustelemaan ja ostaa sieltä vaikka mitä. Harmi, että meidän lastenhuoneet ovat vaan jo niin täynnä tavaraa, että uusille tavaroille ei ole oikein tilaa tai ainakin pitäisi laittaa ensin jotain pois, että mahtuisi näitä uusia ihanuuksia. 
Oi miten hauska tuo nallein koristeltu joulukuusi olikaan ja nuo tähdet! Kyllästymistä ei vaan näy sillä rintamalla.Living Deauville haluaa tarjoaa lukijoilleni mukavan lukijatarjouksen. Koodilla LD1001 saa 5 euron alennuksen verkkokaupan ostoksista. Tarjous on voimassa su 15.12. klo 24 asti. Ostoksille pääset tästä klik klik. Hyviä shoppailuja!

8 kommenttia:

 1. Onpa todella kauniin näköistä, eihän tuolta malttaisi lähetä pois!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Aikamoinen tovi minulla menikin tuolla ihastellessa :)

   Poista
 2. Mun on pitänyt käydä tuolla jo moneen otteeseen, mut vielä se on jäänyt. Näyttää kyllä todella ihanalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella lämpimästi käyntiä tuolla. Minulla meni aikamoinen tovi tuolla ihastellessa ja tunnelmoidessa.

   Poista
 3. Sain ihan vasta samasta liikkeestä vinkkiä :) pitäis lähteä käymään koska tuollahan myynnissä juurikin niitä ihanuuksia mitä olen meille haaveillut ja tilaillut muualta. Taidetaan asua samalla suunnalla Suomea :) ihanasti olit kirjoittanut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen sieltä suunnalta kotoisin, mutta nykyään tosin asutaan pääkaupunkiseudulla. Tosin siellä suunnalla tulee vierailtua aika usein, kun vanhempani asuvat edelleen siellä ja mökki myös siellä suunnalla :) Kannattaa tosiaan piipahtaa tuolla ihastelemassa. Itse en meinannut malttaa lähteä pois :)

   Poista
 4. Voi miten ihana kauppa! Harmi vain että matkaan taitaisi mennä koko päivä, pitääpä käydä nettisivuilla :)
  Sinulla on ihana blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onneksi tosiaan nettisivut löytyvät, joten eikun vaan sinne tutkailemaan :) Itsekin eksyin sinne vielä tutkailemaan ja mietin mitä kaikkea kivaa siellä olisikaan mm. lastenhuoneeseen. Vitsit kun olisi vaan tilaa mihin laittaa ne.

   Poista