lauantai 28. joulukuuta 2013

Storyn käärmeinen joululahja

Minua hellitiin tänä jouluna tällaisella hieman pelottavalla joululahjalla. Arvatkaas pelästyinkö avatessani tämän paketin. Ensimmäiset huudaksukset olivatkin pakettia aukaistaessa, että apua, mikä käärme siellä on ja mies hihitti vieressä ja totesi, että ihan aito käärmeennahasta tehty rannekenauha koruineen siellähän lymyilee. Hui! Lopulta uskaltauduin ottamaan sen poiskin paketista ihasteltavaksi.


Kyseessä on Story by Kranz&Ziegler -merkkinen tanskalainen sarja, joka on rantautunut nyt myös Suomeen. Rannekkeita on monta erilaista ja niihin pystyy ostamaan oman mielen mukaisia koristeita eli maskotteja. Siinä mielessä helppo rakentaa mieleisekseen ja vaihdella mielialan mukaan.


Itselleni tämä Story by Kranz&Zieglerin korusarja oli ihan uusi tuttavuus ja kieltämättä vähän erilainen. Ihan mieluisa joululahja ja varsinkin kun mies lupautui hankkimaan tähän myöhemmin lisäosia, joten saa vähän vaihtelua. 


Mitäs tykkäätte? Onko kyseinen sarja tuttu?

12 kommenttia:

 1. Magee!
  Hauska, että siinä on lisukkeena blingiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, että nuo lisukkeet tuovat kivaa bling blingiä tuohon ns. nauhaan.

   Poista
 2. Ompas hienon näköinen koru. Mahtava lahja.

  VastaaPoista
 3. Kamala! Inhoan käärmeitä ja tuo on aivan ranteeseen kietoutuneen käärmeen näköinen. Minun pakettini olisi lentänyt kaaressa kauas. Nuo bling blingit ovat kyllä kivoja. Korumerkistä en ole kuullutkaan,
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo tuo käärme varmaan jakaa mielipiteitä aikamoisesti ja kuulemma minunkin lahjaan päätyi se käärmeinen ranneke, koska se oli ainoa ranneke, jossa oli minun oikeaa kokoani :)

   Poista
 4. Huh,,,, käärmettä.... ei kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa pelästyinkö itsekin kun avasin paketin ja tuo oli siellä rullalla :)

   Poista
 5. Sarja ei ollut tuttu entuudestaan, mutta kaunis koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin kaivaa tuo oikein esille, että ei jää vaan tuonne rasiaan maikoilemaan ja unohdu sinne.

   Poista
 6. Käärmeistä en välitä, leikkisetkin aiheuttaa kylmiä väreitä :D Mutta tuo sun koru on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aikamoinen pelästys oli minullakin kun avasin paketin ja tuo oli siellä kippuralla. Käärmeet eivät ole kanssa ollenkaan omaan mieleeni, mutta nyt sitten tosiaan olisi tuo korun muodossa, joten kaipa se käyttöönkin pitää ottaa :)

   Poista