keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Väsymystä pukkaa

 
Mites teidän jouluvalmistelut sujuvat? Minulle iski aivan tuhoton väsymys eikä jaksaisi oikein tehdä mitään. Joulukortitkin pitäisi jo askarrella, kun perjantai viimeinen lähetyspäivä, mutta ei vaan kykene työpäivän jälkeen. Ihan kuitti kun pääsee kotiin eikä sitten kotitöiden jälkeen enää millään jaksa ruveta siihen hommaan. Mistäs löytyisi se energia joulukorttitehtailuun? Onneksi sentään kaikki joululahjat jo hankittuna, että ei tarvitse enää niitä lähteä metsästämään ihmispaljouden keskelle. Huh!
 
 
Meidän Ikeasta ostettu Amarylliskin jaksaa vaan kukkia. Kolmas varsi jo tuloillaan. Aika pitkän huiskeita niistä tuntuu tulevan, vaikka en kastelekaan juuri ollenkaan.Hollannista asti raahaamani Halloween kukka-asetelma muuntautui nyt jouluiseksi asetelmaksi. Otin vaan keskellä olleen kurpitsan ja muut oranssit koristeet pois ja lisäsin vähän valkoisia enkeleita, Hyvää Joulua -kyltin sekä  kynttilän, jonka ympärille olen kiertänyt tuohta. Täytyy vaan olla tarkkana, ettei se kärähdä kynttilää polttaessa.
 
Energiapuuskaa odotellessa!
 
Niin ja olettehan muistaneet osallistua blogissani käynnissä olevaan kahden Mailegin Nissen ja I Love Christmas -kyltin arvontaan. Osallistumaan pääset mm. tästä klik klik.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän se energiaa nakertaa, kun pitkän syksyn päätteeksi on jouluvalmistelut, ja vielä näin pimeään vuodenaikaan. Pieni hemmottelutauko itselle tekee varmasti hyvää ennen juhlapyhiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tuo pimeys vie voimia. Kyllä se on vaan niin eri herätä kesäaamuisin lintujen lauluun, kuin nyt pilkkopimeässä raahautua töihin ja taas on piemää kun pääsee kotiin.Kesää odotellessa :)

      Poista