maanantai 23. joulukuuta 2013

Mailegin nissejä


Kuten moni lukija on varmaan jo huomannutkin, että olen aikamoinen Mailegin Nisse-fani. Näitä pikkuisia tonttuja kurkkii vähän joka puolella meidän huushollissa. Te varmaan olette jo ihan kyllästyneitä näihin, kun aina vaan Nissejä jokaisessa kuvassa, mutta en sitten malttanut olla laittamassa vielä tällaista pelkkää Nisseaiheista postausta. Sori vaan kaikki Nissevihaajat...tai voikos kukaan edes vihata tonttuja? ;) Tosin kyllä mun ensimmäiset mietteet niistä olivat, että onpas rumia, mutta sitten jälkeenpäin kävi pienoinen hurahdus niihin.


Meidän Nisseperheeseen kuuluu jos jonkinmoista tonttua. On pikkuruisia ja vähän isompia ja sitten vielä isot joulukalentereina. Nämä sitten vaeltavat ympäri taloa ja seuraavana päivänä niillä voi olla jo eri sijoituspaikka. Ei pääse itsekään kyllästymään.


Voisi jopa todeta, että tämä Nissemania on jo vähän riistäytynyt käsistä, mutta eipä ole yhtään Nissea tullutkaan hankittua vielä tänä vuonna. Tosin vielä ehtii ja pitänee ehkä vielä alennusmyynneistä katsoa tilanne. Tiedä mitä sieltä vielä löytyy.Nyt riittää höpinät näistä Nisseistä. Me ruvetaan leipomaan pipareita lasten kanssa. 

11 kommenttia:

 1. Aivan ihania on nuo nisset! Veikeitä kavereita.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä noita Nissejä ei voi olla yhtään liikaa :) Hyvää joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onneksi sentään joku muukin on tuota mieltä :) Toivottavasti joulun vietto on sujunut rentouttavissa merkeissä.

   Poista
 3. Meillä ollaan hurahdettu Maileg -hiiriin, mutta Nisseintoilu antaa vielä odottaa itseään. Jos tulee oikein hyvä ale vastaan joulun jälkeen, niin ehkä meilläkin voitaisiin nähdä Nisse kavereineen ensi jouluna??

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa löytyy noita Mailegin pupuja, jotka tulivat Nisseintoilun jälkeen, mutta hiiriä ei ole vielä näkynyt. Se innostus vielä odottaa tuloaan. Mukavaa tapaninpäivää!

   Poista
 4. Mailegin nisset ovat vieneet tänä talvena sydämeni ja sinun blogisi on ollut yksi syy siihen. Olen kyllä kade, kun teillä on niitä niin paljon, ei siis yhtään liikaa.:)
  Tunnelmallista joulua täältä Oulun suunnalta! :)
  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kiva, että sielläkin ovat nisset vieneet sydämet. Pikkuhiljaa noita on meillekin ilmaantunut ja joka joulu jotenkin on aina ilmaantunut uusi nisse. Saas nähdä jääkö tänä vuonna hankkimatta uusi perheenjäsen. Mukavaa tapaninpäivää!

   Poista
 5. <3 Ihania nissejä! Oikein hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Toivottavasti teidänkin joulu on mennyt ihanissa merkeissä ja pukki on muistanut. Mukavaa tapaninpäivää!

   Poista
 6. Kiitos samoin sinne! Toivottavasti teidän joulun viettonne on sujunut ihanan rentouttavissa merkeissä ja pukki on muistanut!

  VastaaPoista