perjantai 23. joulukuuta 2016

Jouluinen kattausKaivelin meidän jouluastiaston esille ja väsäsin kotiin hieman juhlavamman jouluisen kattauksen. Itse jouluaatto ja pyhät tulee vietetään perinteisesti vanhempieni luona, joten aattona nuo eivät tule meille käyttöön, joten olihan sitä ihan pakko ottaa nuo muutoin näin joulun kunniaksi käyttöön. Mitäs sitä jouluastiastolla tekee, jollei sitä käytä.

Itse tykkään nimenomaan, että joulupöydässä on jotain punaista ja pöydässä pitää ehdottomasti olla tuoreita kukkia tai joku jouluinen kukka ja kynttilöitä luomassa tunnelmaa. Kaivelin jouluastiaston kaveriksi kristallilasitkin kaapista, joita tulee nykyään niin harvoin käytettyä. Ehkä se, että ne joutuu aina käsin tiskaamaan, vähentää niiden käyttöä ja jotenkin ei mukamas ole mitään niin juhlallista, että pitäisi kaivaa kristallilasit kaapista, mutta nyt kun kerran kristallin hohtoa -blogissa ollaan, (vaikka kristallin hohtoa ei varsinaisesti meillä kyllä viittaa mihinkään kristallin hohtoiseen elämään) niin pitäähän nuo kristallit edes joskus kaivaa kaapista esille ja puhdistaa pahimmat pölyt niistä. Ehkä olisi pitänyt kaivaa vielä pöytähopeat esille, kun niitä tulee vielä vähemmin käytettyä. Joulu jos joku on hyvä syy ottaa nekin käyttöön. No ehkä ensi jouluna muistan kaivaa ne esille, jostain kaappien kätköistä.

Sitten itse kattauksesta kuvia vähän eri suunnista ja paljon. Koittakaa kestää!

Se olisi sitten enää yksi yö jouluaattoon, joten toivottelen jo kaikille ihanaista joulunaikaa, jollei enää kuulla kaikkien kiireiden keskellä!

10 kommenttia:

 1. Niin kaunista - ihanaista yhdessäolon joulua sinne ♥

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunista <3 Ja tosii upea kattaus! Nuo nisset on ihan piste i:n päälle. Ihanaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noita Nissejä on tullut hankittua joka joulu lisää, mutta tänä jouluna päätin olla ostamatta yhtään. Saas nähdä kuinka kauan päätös pitää :)

   Poista
 3. Hyvää joulua!

  Eilen katoin aaton pöydän, sitä on mukava ihailla muun touhun lomassa, eikä tarvitse ainakaan siitä hommasta enää stressata tänään tai huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä idea kattaa se valmiiksi, niin yksi stressi vähemmän. Ihanaista joulun jatkoa sinne <3

   Poista
 4. Ihanat lautaset <3
  Rauhallista joulua <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis kattaus ja astiasto. Tunnelmallista joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista