maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulun tunnelmat


Mitenkäs siellä ruudun toisella puolella on joulun vietto sujunut? Täällä on nautittu rauhallisesta joulusta vanhemillani ja lapset ovat olleet aivan tohkeissaan uusista leluistaan ja lahjoistaan. Pukkikin luonnollisesti kävi ja lapset olivat vähän ihmeissään, että mitenkäs se pukki tuli autolla eikä poroilla, mutta onneksi pukki osasi sitten hyvin selittää syyn autolla tuloonsa. Nyt kun ei ole lunta, niin ei voinut tulla reellä ja Petteri Punakuono on parkissa poroparkissa tällä hetkellä. Ihanaa kun nuo vieleä uskovat joulupukkiin ja joulun taikaan. 

Lahjoja määrästä päätellen lapset olivat olleet erityisen kiltisti. Aina noita lahjoja tulee hankittua vähän liikaa ja tämäkään vuosi ei ollut poikkeus. No ehkä siinä vaiheessa kun lelut eivät enää kelpaa, niin tulee hankittua vähän vähemmän lahjoja ja siihen ei enää montaa vuotta mene, kun tuo leikkiminen  jää ja tulee muut intressit ja sen mukana tuomat uudet haasteet. Joten pitänee nyt nauttia tästä ajasta vielä, vaikka noita leluja on jokapuolella ympäri taloa ja ainainen sekamelska.

Tässä vielä vähän meidän joulun tunnelmia kotoa, jolloin oli hetki siistiä ja lelut olivat järjestyksessä lelulaatikoissa.
Mukavaa tapaninpäivää!

4 kommenttia:

  1. Suloiset tunnelmat siellä! Meillä on lelutoiveet jo vähentyneet, mutta harmillisesti nuo rakentelujutut eivät ole yhtään siistimpiä. ;D Leppoisia välipäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuire <3 Niinhän se taitaa tosiaan poikien kohdalla olla, että sitten rakennellaan kaikenlaista kun leluista päästään :) Ihanaa joulun aikaa sinne!

      Poista