sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Jouluporoja Lidl:stä


Meidän jouluporo, tai mitä lie metsän sarvipäitä nuo nyt sitten ovatkaan, kokoelma kasvoi uudella kuparin värisellä tulokkaalla. Ostin viime jouluna kaksi hopean väristä sarvipäätä ja nyt ne saivat kaverikseen tämän kuparin värisen makaavan jouluporon. Kuparihan on nyt aika in väri sisustuksen saralla, vaikka olisin kyllä tuon ostanut siitä huolimattakin. Nyt on sitten Lidl:in jouluporot ja Riviera Maisonit suloisessa sekamelskassa. Eipä ole muuten paljon tullut laitettua valoja päälle tuohon viime jouluna ostamaani Riviera Maisonin kuuseen, mutta on ihan kivan näköinen ilman valojakin.


Viime jouluna nämä kaksi sarvipäätä seikkailivat meidän eteisen kaapin päällä. Nyt ne matkasivat olkkariin saakka. Saas nähdä koska tuo meidän pienimmäinen äkkää ne tuolta olkkarista. No onneksi ei kovin suurta vahinkoa tule, kun nuo maksoivat vain 3.99 €/kpl.


Mukavaa jouluista sunnuntai illan jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Poroja tai kauriita, ihan sama, todella kauniilta ne ovat <3
  Ihanaa sunnuntaita Cride!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu jotain metsän eläviä nuo ovat. Vaikea oikein sanoa mitä ovat. Taisivat olla Lidl:ssä jouluporo nimellä, vaikka eivät ihan poroja kyllä mielestäni muistuta, mutta väliäkös sillä. Kivan näköisiä tosiaan ovat ja edullisiakin.

   Poista
 2. Kauniita nuo eläimet! Löysin hirviaiheisen maton tuolta Klingelin verkkokaupasta. Se ei vain taida ehtiä tulla jouluksi. Riviera Maisonilla on niin kauniita koristeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvi- ja peurajutut taitavat olla nyt aika pop. Toivottavasti mattosi ehtisi ajoissa jouluksi :)

   Poista
 3. Voi miten hieno poro on löytynyt,minun pitääkin käydä katsomassa olisiko meidänkin lidlissä noita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oma poro löytyi ja sai hyvän uuden kodin teiltä :)

   Poista