maanantai 12. joulukuuta 2016

Kehyksiä eurolla

*Yhteistyössä Intrumentariumin kanssa*


Siis oikeasti, ihan oikein luit. Merkkikehyksiä nyt yhdellä eurolla. Instrumentariumeissa on nyt myynnissä 30.000 kappaleen erä merkkikehyksiä euron hintaan ostaessasi silmälasit. Siis eihän sillä rahalla saa nykyään enää yhtään mitään ja nämä ovat vielä ihan merkkikehyksiä, joiden hinnat pyörivät normaalisti vähintään 200-300 euron tietämillä, joten aikamoinen alennus. Itsekin kävin Helsingin Stockmannin Intrumentariumissa sovittamassa itselleni yhden euron merkkikehyksiä. Tässä vähän eri vaihtoehtoja, jotka myyjä löysi minulle sovitukseen. Merkkeinä mm. Ralph Lauren, Calvin Klein, Gucci sekä Burberry. Löysin euron kehyksien joukosta myös vuosi sitten ostamani Burberryn mustat kehyksetkin, joista tuli silloin joskus maksettua aika paljon enemmän. Nykyään onkin muodissa aika näkyvät kehykset, joita aluksi itse vähän arastelin uusiessani silmälaseja vuosi sitten, mutta nyt ne ovat osa asustusta ihan luontevasti ja tuovat myös kasvoihin lisää ilmettä. 

Tässä vähän kuvia euron kehyksistä, joita sovittelin. Minulla on se ongelma, että yleensä suurin osa kehyksistä on kasvoihini liian leveät ja sitten tuo vielä lisähaasteen kapea nenän, mutta onneksi on auttava henkilökunta, jotka osaavat heti poimia sopivia kehyksiä hyllystä. Niin ja hei älkää antako noiden hälyttymien, 1 € tarrojen sekä heijastivien muovilinssien häiritä. Nyt kun näitä kuvia katselee, niin olishan ne voinut varmaan nappaista poiskin kuvien ajaksi, mutta nyt mennään näillä kuvilla.

Instrun 1 euron kehysvalikoimaa näet täältä. Tarjous on voimassa 26.12 asti, joten ei kannata enää kauaa aikailla ja käydä katsomassa itselleen uudet silmälasit joululahjaksi. Tuli sitten valittua itsellenikin uudet silmälasit, mutta niistä sitten myöhemmin, että mitkä valitsin.

4 kommenttia: