tiistai 20. joulukuuta 2016

Oi kuusipuu, oi kuusipuu


Siinä se meidän kuusipuu nyt tönöttää. Tosin häpeäkseni täytyy myöntää, että muovisena. No selityksenä on, että tuo oli jokunen vuosi sitten menossa työpaikallani roskikseen muuton yhteydessä ja pelastin sen sieltä meille. Lisäksi ollaan aina joululomalla poissa, joten eipä sitä oikeaa kuusta viitsi oikein tuoda varisuttamaan kotiin, kun ei ole siitä edes kukaan nauttimassa. Lisäksi tuon muovisen kuusen pystytys on niin helppoa, että sen kun haen sen varastosta ja kokoan. Tosin eihän meillä nyt ole sitä oikean kuusen tuoksua, mutta ei toisaalta niitä neulasiakaan. Puolensa ja puolensa, mutta tuolla mennään nyt ainakin vielä, kunnes ehkä jossain vaiheessa kyllästyn siihen ja pakko hankkia oikea kuusi.

Meidän joulukuusi on nyt suurimmaksi osaksi koristeltu suomalaisen Weisteen joulukoristeilla, jotka esittelinkin jokunen postaus sitten. Kyseisen postauksen näet täältä. Mielestäni tuli aika tyylikäs, vaikka itse sanonkin. Näiden kuvien ottamisen jälkeen lisäsin kuuseen vielä vähän lisää koristeita mitä löytyi joululaatikosta, joten on nykyään hieman vielä koristellumpi.

Mites teillä? Tuleeko oikea vaiko muovikuusi? Meidän pikkuneidin huoneessa on myös valkoinen joulukuusi prinsessakoristein, joten ollaan oikein muovikuusi perhe. Ehkä nappasen siitäkin vielä jonkun kuvan tänne blogistaniaan saakka.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuusi, tykkään siitä, että se on aseteltu koriin. Töissä on muovikuusi käytössä myös, kätevä kun ei varise, eikä pistele pieniä sormia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovikuusessa on toki puolensa, mutta onhan se aito kuusi vaan niin ihana. Tuota koria tuohon tulikin sitten metsästettyä oikein urakalla ja vihdoin tuli sopiva vastaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä on ihan kiva istuskella ja lueskella lehtiä :)

   Poista