tiistai 13. joulukuuta 2016

Joululahja leluvinkkejä lapsille

Jokos teillä on lasten joululahjat hankittuna? Jos vielä on pähkäilyä niiden osalta, niin tässä joitakin vinkkejä tämän syksyn uutuuslelujen osalta. Nämä lelut ovat tulleet tosiaan meille myyntiin vasta syksyn aikana, joten näitä ei varmaan vielä monelta lapselta löydykään, joten ovat siinä mielessä turvallisempia valintoja vaikka kummilapsille ja sukulaislapsille, joiden leluvalikoimaa ei kuitenkaan niin hyvin tunne. Vaikka leluja onkin maailma pullollaan, niin on se vaan aina niin vaikea kuitenkin keksiä, että mitä ihmettä lapsukaisille taas antaisi lahjaksi.Kävin vierailulla lasten kanssa Amon leikki-illassa tutustumassa heidän syksyn lelu uutuuksiin. Arvatenkin lapset olivat ihan haltioissaan, kun pääsevät kokeilemaan ja leikkimään uutuustuotteiden parissa. Kyseisessä leikki-illassa meillä kävi myös hyvä arpaonni ja meidän pienimmäinen voitti Baby Born siskonuken, joka sitten päätyi isosiskon käyttöön. Meillä kun on tuo pienimmäinen enemmänkin automiehiä ja nuket eivät voisi vähempää kiinnostaa. Meillä ainakin nuo sukupuolierot näkyvät jo pienestä pitäen.

Baby Born nukke viettää itseasiassa 25-vuotisjuhlavuottaan. Uutuutena on markkinoille nyt tullut tämä Baby Born Sister -nukke, joka on kuuluisan vauvanuken isosisko. Meidän 7 v neiti ihastui tähän nukkeen heti, koska nukella on kauniit kammattavat hiukset, jotka vauvanukelta puuttuvat. Baby Born siskonukke on myös siitä kiva, että sillä on taipuvat polvet ja se osaa seistä. Nukelle voi myös juottaa vettä ja se itkee kyyneleitä. Meillä nukke otettiinkin heti leikkeihin ja nukke peitellään omaan sänkyyn sängyn viereen nukkumaan mennessä. Tälle nukelle sopivat myös kaikki Baby Born vauvanuken vaatteet. Kerrankin joku on ajatellut myös asiakkaita eikä ole luotu omaa vaatemallistoa siskonukelle.

Syksyn uutuutena on myös Baby Born poni ja varsa, jotka ovat halittavan pehmeitä. Poni ja varsa suukottelevat toisiaan, kun niiden turvat koskettavat. Baby Born nuket voivat myös ratsastaa Sunny ponilla, jostta tulee myös erilaisia ääniefektejä. Tästä lelusta varmaan ainakin pienemmät tytöt tykkäävät.


Shibajuku on upea uusi isompi muotinukke, joka on saanut inspiraationsa Japanista ja Harajuku -muodista. Nämä ovatkin trendikkäimmät muotinukkeuutuudet. Shibajukut ovat perinteistä muotinukkea selvästi suurempia 33 cm koollaan. Kaikilla nukeila on omat persoonalliset erittäin yksityiskohtaiset ja upeat asut ja trendikkään värikkäät pitkät hiukset. Voitte vaan kuvitella, että miten haltioissaan meidän neiti oli juurikin näiden hiusten osalta. Hiuksissa on myös kauniita hiussolkia, joita tytöt voivat itsekin käyttää omissa hiuksissaan. Nukella on myös kiva leikkiä, koska sen kädet ja jalat taipuvat myös eri asentoihin. Nukeilla on erittäin kauniit kasvot, suuret lasimaiset silmät ja upeat silmäripset. Nukkeja on viisi erilaista; Shizuka, Namika, Suki, Yoko ja Koe.


Tämä Frozen Maky Up Artist Book sujahtaa meidän pikkuneidille joululahjaksi. Tämä on taatusti sellainen lahja, joka saa hänet pomppimaan riemusta jouluaattona. Hän nimittäin näki tämän Amon leikki-illassa ja vinkkasi, että tuollaisen hän haluaisi kyllä ehdottomasti joulupukilta. Hänellä kun on tällä hetkellä oikea meikkibuumi käynnissä ja tämä sisältää 9 luomiväriä, 4 huulikiiltoa, 6 vartalokimalleväriä sekä 4 meikkisivellintä, 2 aplikaattoria ja meikkisienen. Meikkisetin mukana tulevat myös pyyhittävät Annan ja Elsan kuvat, joihin voi harjoitella meikkausta, vaikka taitaa nuo omat kasvot olla enemmänkin testikohteena tällä hetkellä. Sellaisia "sotamaalauksia" on kyllä välillä meillä näkynyt. Ikäsuositus 5+Sitten vähän Amon leikki-illan tunnelmia lapsukaisten kera.Syksyn uutuutena ovat myös nämä Tsum Tsumit, joita meilläkin tunnutaan kerättävän. Ne ovat pehmeitä puristettavia muovihahmoja, joita voi vaikka kerätä päällekkäin.


Leikki-illasta isommat lapset kokeilivat myös tällaisia erivärisiä puristettavia "liimoja", jotka kovettuvat kuivuttuaan ja niiden päälle voi liimata vaikka erilaisia koristeita.Tätä aasi-peliä pelattaessa ei ainakaan tule tylsää.


Mimic Mees on uusi hauska ja persoonallinen pehmolelu, joka toistaa puhettasi hauskalla äänellään. Pehmojla löytyy 6 erilaista, joilla kullakin on oma hassu ilmeensä, joka kuvastaa sen tunnetilaa. Tämä oli erityisesti meidän pienimmäisen mieleen. Pehmot ovat 20 cm korkeita.


Sitten tänne poikapuolelle ja laadukkaiden Nikko kauko-ohjattavien pariin, vaikka kyllähän tytötkin voivat toki kauko-ohjattavilla leikkiä. Nikkoja on valmistettu jo vuodesta 1958 ja merkki tunnetaan nimenomaan radio-ohjattavien valmistajana. 

Nikko VelociTrax on futuristisesti muotoiltu radio-ohjattava auto, joka kulkee vaikeassakin maastossa ja ylittää esteet vaivatta. Tämä olikin aikamoinen menopeli ja pienet esteet eivät estäneet menoa. Meidän 8 v ihastui tähän menopeliin heti. Auto kääntyy myös 360 astetta ja sen huippunopeus on 14 km/h. Lähettimen kantosäde on 40 m. Uusi 2,4 GHz taajuus mahdollistaa jopa kymmenen auton samanaikaisen ajon. Autossa on 7,2 V ajoakku ja pikalaturi. Ikäsuositus on 8+. Tämä lelu on varmasti tämän joulun yksi hittileluista vähän vanhempien pienten poikien keskuudessa.


Nikko Poliisiauto Porche 911 oli kanssa meidän poikien mieleen. Tämä on siitä kiva, että autossa on suomenkieliset tekstit, vaikka ei taida ihan oikeassa elämässä meidän poliisit ajella Porchella. Auton ohjaimella pystyy kontrolloimaan realistisa hälytysääniä ja valoja ja voin kyllä todeta, että nuo äänet kyllä kuuluvat. Arvatenkin poikien mieleen, kun tulee kunnon äänet ja vilkut. Auto liikkuu eteen, taakse ja sivulle ja sen huippunopeus on 8,5 km/h. Lähettimen kantosäde on 40 m. Tässäkin autossaon 2,4 GHz taajuus, joka mahdollistaa jopa kymmenen auton samanaikaisen ajon. Ikäsuositus on 6+.


Toivottavasti näistä esitteylyistä on teille apua esim. juurikin miettiessä mitä ihmettä hankkisi joululahjaksi. Meillä näistä ainakin tykättiin kaikista tosi paljon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti