perjantai 30. joulukuuta 2016

Kauneushoitola Delooks Helsingin keskustassa



 Kauneushoitola Delooks kutsui tutustumaan hoitolaansa ennen joulua ja Massada -The Natural Therapy Bio Cellular -hoitoon, joka tehdään ekosertifioiduilla tuotteilla. Minulla on erittäin pintakuiva iho, vaikka onkin rasvaisuuteen taipuva ja varsinkin näin talvella se kaipaa rutkasti kosteutta, joten olikin ihana päästä tällaiseen tunnin pituiseen hemmotteluun. Ei yhtään lasta huutamassa vierellä äitiä, vaan kerrankin hetki omaa aikaa ilman kiirettä minnekään. Ihanaa!

Massada- The Natural Therapy Bio Cellular hoito on erittäin ravitseva, kosteuttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.  Erikoisnaamion ansiosta tuotteet imeytyvät syvälle ihoon, ja palauttavat ihon kosteustasapainon ja elinvoimaisuuden.  Hoidon jälkeen iho olikin hehkuva, tasaisen sävyinen ja ravittu. Hoito on suunnattu erityisesti ikääntyvälle ja kosteusköyhälle iholle eli juurikin tehty omalle iholleni, joka kaipaa varsinkin talvella lisää kosteutta. 

Ihon puhdistus ja hoito tehtiin seuraavilla tuotteilla:


Eye Make-up Remover for Sensitive Skin: Hellävarainen ja ripsiä ravitseva silmämeikin puhdistusaine.



Sensitive Skin Cleansing Milk: maitomainen puhdistustuote hellävaraiseen meikin- ja ihonpuhdistukseen. Vaikuttavina raaka-aineina mineraalisuolat, kehäkukka ja kamomilla uutteet, laventeli ja e-vitamiini.

Thermal Water Damask Rose Eau De Fleur: suihkutettava kasvovesi virkistää ja tuo lisäkosteutta kasvoille. Tätä voi käyttää myös meikin päällä. Vaikuttavina aineina mm. ruusunmarja, c-vitamiini, luomusoija, Massada TM  yhdiste. Kasvovesi kuuluu ekosertifioituun BioCellular- linjaan. 

Biocellular Intense Cellular Renewal: voidemainen rakeellinen kuorinta. Tehokkaasti kuoriva, mutta samalla kosteuttaa ihoa. Raaka-aineina Himalajan suolaa, meripihkaa, inkivääriä. Ecocert-tuote

Biocellular Regenerating Serum: Öljypohjainen hoitava ja kosteutta seerumi. Suunniteltu erittäin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Raaka-aineina: Ruusnmarjaöljy, E-vitramiini ja MassadaTM Complex , joka on Massadan kehittämä luonnollisia aktiivisia raaka-aineita sisältävä yhdiste. Mukana mm. orgaanista soijaa, ruusunmarjaa, mineraalisuoloja sekä neidonhiuspuuta. Ecocert-tuote.

BioCellular Restucturing Mask: Kumimaiseksi jähmettyvä hoitonaamio, joka parantaa hoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihoon. Takaa pitkäkestoisia tuloksia ja kirkastaa ihoa. Raaka-aineina piimaata, orgaanista soijaa, ruusunmarjaa meripihkaa. Tämä olikin aika jännä naamio ja oli kiva nähdä se lopuksi, että minkälainen siitä oli jähmettynyt hoidon päätyttyä. 

BioCellular Eye Contour: Voidemainen silmänympärysihon tuote. Suunniteltu kuivalla ja erityisesti ikääntyvälle iholle. Kiinteyttää ja häivyttää tummuutta silmän alla. Raaka-aineina mm. lumikello, meripihka, kahvi ja vihreä tee. Ecocert-tuote

BioCellular Total Regeneration Cream: Täyteläinen ja erittäin ravitseva voide jota voi käyttää aamuin illoin. Suunniteltu erityisesti ikääntyneelle ja kuivalle iholle lisäten ihon elinvoimaisuutta. Raaka-aineina MassadaTM complex, neidonhiuspuu, ruusunmarja ja orgaaninen soija. Ecocert-tuote




Kauneushoitola Delooksissa on myynnissä myös mm. Massadan kosmetiikkaa, jotka ovat 100 % luonnontuotteita sekä Clare Blancin mineraalimeikkejä, jonka tuotteet ovat täysin luonnollisia, ympäristöystävällisiä sekä hyväksi ihollesi. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, lisäaineita, silikoneja tai muita keinotekoisia aineosia. Tuotteissa on puolestaan monia hoitavia aineosia kuten jojobaa, silkkiä, vitamiineja, merileväuutetta, ruusua, teepuuöljyä sekä tietenkin mineraaleja. Sain testaukseen myös pari ihanaa Clare Blancin mineraaliluomiväriä, joista yritin kovasti ottaa teillekin kuvaa tänne silmissäni, mutta kun ei ollut ketään kuvausapulaista kotosalla, niin ei oikein onnistunut tuo kuvaaminen siten, että olisi näkynyt kauniisti nuo luomivärit. Ehkä myöhemmin sitten uusi yritys. En ole ennen käyttänytkään mineraaliluomivärejä, joten pientä harjoittelua vielä niiden osalta, kun olen aikaisemmin käyttänyt vain ns. kovia kakkumaisia luomivärejä. Kivasti saa kuitenkin näilläkin mineraaliluomiväreillä meikattua ja väri hieman muuttuu omalla iholla. Värivalikoima on myös aika kattava kuten alakuvasta näkyy.

Claire Blancin siveltimet ovat myös voittaneet lajinsa parhaan tittelin vuonna 2016.




Kauneushoitola Delooks sijaitsee Helsingin keskustassa Pieni Roobertinkatu 4-6. Kauneushoitola tarjoaa mm. kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä vartalonhoitoja. Koko tarjonnan näet tarkemmin täältä.

5 kommenttia:

  1. Kovin pintapuolisesti olit kertonut. Olisin kaivannut tietoja millainen hoito oli,
    tehtiinkö kuorintaa, ihonpuhdistusta? Oliko hieronta rentouttava. Paljon bloggaajat kirjoittavat yhteystyöpostauksia mutta varsinkin tämmöiset kauneusjutut ovat kovin suppeita eivätkä
    kerro hoidosta oikein mitään, joten hoidon myynti lukijoille jää tekemättä.

    - Iina N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kovin pintapuolisesti olit lukenut postauksen. siellähän lueteltiin kaikki hoidossa käytetyt tuotteetkin, puhdistus- ja kuorinta-aineista lähtien.

      Poista
    2. Hei Iina N! Et tosiaan varmaan huomannut tuossa postauksen alussa ollutta tekstiä, jossa kerroin minkälainen hoito oli. Se oli ehkä vähän epäjärjestyksessä kun kerroin ensin, että minkälainen hoito oli ja sitten vasta tuotteista. Eli hoito oli kosteuttava ja rentouttava hoito, jossa ei tehty varsinaista epäpuhtauksien poistoa mekaanisesti.

      Poista
  2. Kauneushoitola näyttää oikein hyvältä ja hoito kuulostaa ihanan hemmottelevalta.
    Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2017 sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan kiva paikka ja mukavia ihmisiä myös. Ihanaista uutta vuotta myös sinne!

      Poista