keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Makuuhuoneen uudistus by Lennol

Meidän makuuhuone koki aikamoisen uudistuksen, josta on kiittäminen yhteistyökumppaniani Lennolia. Sain valita heidän uuden uutukaisesta mallistosta mieleisiä tuotteita meidän makuhuoneen uudistukseen. Kaikkea kivaa taas löytyikin. 


Ensimmäinen uudistus, josta uutta makuhuoneen ilmettä lähdettiin rakentamaan oli uusi sängynpääty. Siis minähän rakastan kaikkea bling blingiä ja tämä sängynpääty on juuri kuin tehty meikäläiselle noine kristallikoristenappeineen. Odessa premium sängynpäätyä on kolmea eri väriä sekä kahta eri koko. Tuo meidän on 180 cm ja väriltään valkoinen, joka vivahtaa hieman luonnonvalkoisen suuntaan.
 



Sängyllä on pedattuna myös uusi aivan ihana Silkki päiväpeitto, joka on nimensä mukaisesti 100 % silkkiä. Aikamoista luksusta ja lasten oli tietysti heti ensimmäisenä päästävä pomppimaan sängyn päälle uuden päiväpeiton päälle juuri kun olin saanut sen silitettyä ja vielä ennen kuin ehdin nappaista yhtään kuvaa siitä. Silkki päiväpeitto on kahta eri kokoa ja neljää eri väriä. Pitkään mietin vaalean beigen ja valkoisen välillä ja lopulta päädyin tuohon valkoiseen, kun se ainakin taatusti sopii kaiken kanssa. Muina väreinä löytyy hopea ja hiekka.

Sängyn päällä on myös uudet koristetyynyt, joissa jatkuu tuo bling bling linja. Ruusu kuosiinkudottussa koristetyynyssä on kolme kristallinappia. Kokoa sillä tyynyllä on 35 x 55 cm ja väreinä on valkoinen, musta ja punainen. Fanni koristetyynyssä on keskellä yksi kristallinappi ja sitä puolestaan löytyy kuutta eri väriä. Kokoa tyynyllä on 45 x 45 cm.
 


Näihin ensimmäisten kuvien petauksiin laitoin valkoisten koristetyynyjen taakse vielä nuo Kylie Minoguen suunnittelemat Kylie at Home sarjan Chrystal Shore nimiset tyynyliinat, jotka kuuluvat kanssa Lennolin valikoimaan. En nyt vaan oikein osaa päättää, että olisiko tuo sängynpäällinen parempi ilman noita beigejä Kylie Minoguen tyynyjä. Mitäs mieltä olet? Tuolla alempana näet petauksen ilman noita tyynyjä. 




Tässä sitten nämä petausversiot, jossa vain nämä Fanni ja Ruusu tyynyt. Ehkä itse kallistuisin melkeinpä tähän versioon, jossa vain näitä valkoisia tyynyjä.



Lennolin uuteen valikoimaan oli tullut myös paljon uusia torkkupeittoja ja yksi suosikeistani oli tämä Tarja Suvisalmen suunnittelema hopeapeura torkkupeitto. Torkkupeiton toinen puoli on pehmeää karvaa ja toisella puolella koristaa upeat hopeapeurat. Peiton viimeistelee kivasti neljä tupsua.



Makuuhuoneen uudistukseen kuului myös uusi Kajo helmalakana. Minullehan kävi edellisen Elloksen helmalakanan kanssa siten, että pesun jälkeen se kutuistui n. 30 cm liian lyhyeksi. Eipä ollut enää kovin kivaa pedata sellaista helmalakanaa enää sängyyn. Nyt on taas mukavaa kun on kunnon laadukas helmalakana. Kyllähän tuo helmalakana vaan tuo viimeistellyn ilmeen sänkyyn eikä näy kaikki sängyn alle tungetut säilytyslaatikot :)

 


Niille joille Lennol ei ole vielä niin tuttu firma, niin kerrottakoon, että kyseessä on täysin suomalainen tekstiilialan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1967. Tehdas ja pääkonttori sisaitsevat Jalasjärvellä, josta löytyy myös Lennolin tehtaanmyymälä. Lennolin verkkokaupan sivut löytyvät osoitteesta http://homeshopping.lennol.fi/.

Tänään meikäläisen suuntaan ystävättäreni kanssa kohti Prahaa. Ollaan reissussa parisen yötä, joten kaipa siinä ajassa ehtii ihan kivasti tutustumaan nähtävyyksiin ja vähän shoppailemaankin. Jos sinulla  on vielä heittää äkkiseltään jotain suosituksia Prahan osalta, niin mielelläni otan kaikki vinkit vastaan.

Kuulumisiin!

24 kommenttia:

  1. Näyttääpä kauniilta. Minä äänestän kanssa tuon pelkkien valkoisten tyynyjen puolesta. Terkuin Maisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos äänestä :) Täytynee ehkä vielä vähän kehitellä noiden valkoisten tyynyjen seuraksi jotain sinne taakse, kun jotain se ehkä vielä kaipaisi.

      Poista
  2. Kauniit tekstiilit. Kristalli antaa ylellisen vaikutelman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mikäs sen parempaa Kristallin hohtoisessa blogissa ;) vaikka tuo blogin nimi kyllä viittaa enemmän etunimeeni, kun meillä olevaan kristallin hohtoon :)

      Poista
  3. Todella kaunis makuuhuone! Kallistun ehkä myös itse noihin pelkkiin valkoisiin tyynyihin mut mikä estää vaihtelemasta fiilisken mukaan, koska kivoja molemmat vaihtoehdot. Ihanaa Prahan reissua, siellä on upeita nähtävyyksiä, kahviloita ja ravintoloita. Jos muistaisin sen yhden ravintolan nimen niin suosittelisin sitä. Kävimme noin viisi vuotta sitten juuri tähän aikaan siellä, juhlistamassa 6kk tyttöämme (asuimme silloin Saksassa noin 3-4h matkan päästä autoilla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mietin, että ehkä nuo pelkät valkoiset tyynyt kaipaavat hieman jotain taaksensa, jotta saisi ne vähän paremmin esiin, mutta sopivat kyllä ihan noinkin. Prahan reissu oli oikein onnistunut ja teinkin siitä juuri postauksen. Nätti kaupunki.

      Poista
  4. Ihanan ylellisen näköistä ! Tykkään !!! Kannattais kokeilla ilman noita taaimmaisia tyynyjä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tosiaan nuo Kylien tyynyt hieman riitelevät tuon kokonaisuuden kanssa, mutta kaipaisivat jotain taaksensa, että saisi ne paremmin esille.

      Poista
  5. Hienolta näyttää! Minusta Kylien tyynyt sopivat tosi hyvin valkoisten kanssa, joten itse antaisin niiden olla.
    Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehkä pitää vaan vaihdella noita tyynyjä välillä, niin ei kyllästy. Tosin meillä ei sitä kyllästymistä ehkä ehdi kovin helpolla tulemaan, kun en yleensä arkisin jaksa laittaa päiväpeittoa ollenkaan :)

      Poista
  6. Voi että on kaunista! Ihan mielettömän ihana tuo sängynpääty - mäkin haluisin tuollaisen :)...

    Mun mielestä on kaunista kumallakin tavoin ja noi Kyliet tuo hyvää potkua. Kaunis on myös pelkillä valkoisilla tyynyillä tosin silloin jää jotenkin kaipaamaan jotain.. isompia tyynyjä - voisi kokeilla myös erilaisilla päällisillä niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nuo pelkät valkoiset tyynyt kaipaavat jotain taaksensa, että saisi ne paremmin esille, joten pitänee kehittää jotain sinne. Nuo Kyliet eivät ole toisaalta pahat, mutta takatyynyt voisivat olla ihan valkoisetkin.

      Poista
  7. Upeita tyynyjä ja kaunis makuuhuone kokonaisuudessaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kieltämättä makuuhuoneesta tuli nyt oikein ylellinen :)

      Poista
  8. Onpas ylellisen näköinen makuuhuone!! Hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä todella tyytyväinen nyt tuohon makuuhuoneen yleisilmeeseen.

      Poista
  9. Mä jättäisin kaikki tyynyt. Ja toi sängynpääty on UPEA!! Olispa siihen varaa. Meijän sänkypeitto on Lennolin ja se on kyl ihan pehmonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo sängynpääty on kyllä hieno ja Lennolin tuotteet ovat kyllä laadukkaita. Olen kanssa ollut todella tyytyväinen.

      Poista
  10. kysyisin minkä levyinen sänkynne on jos pääty oli 180cm leveä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän sänky on kanssa 180 cm leveä. Tuo pääty on myös juuri tuon levyinen eli ei tule sivuilta oikeastaan yhtään yli.

      Poista
  11. Aivan ihana..samoja katsellut, mut enpä tiennyt, et heil on sängynpäätyjäkin. Aivan ihanat kyllä nuo kristallityynyt. Laittaisin taakse isommat valkoiset tyynyt, joissa reunoilla röyhelöä..vähän pehmentäis tunnelmaa. Vois toki olla joku hentonen hopeakin se tyyny taakse, mut kevyt röyhelö, niinkuin tuossa tekstillisessä tyynyssä.

    VastaaPoista
  12. Ja hei, sithän on sellai ihana tyyny mis ympäriinsä kiertää höyhenet..valkoiset sellaset vois kans noiden bling tyynyjen taakse olla hyvät ja pehmentää ilmettä

    VastaaPoista