perjantai 27. syyskuuta 2013

My Cinnamon Girlin paketti

Meidän My Cinnamon Girlin paketti on kotiutunut ja nämä ihanuudet meille sitten kotiutui.


Pikkuneidille tuli tämä yläkuvassa oleva Melody mekko sekä alakuvassa vilahtava pitsinen Dollhouse hame. Valitettavasti pikkuneiti ei ollut oikein yhteistyöhaluinen äidin kuvausten suhteen eikä hän suostunut laittamaan vaatteita päällensä lukuisista kirityksistä ja uhkailuista huolimatta, joten joudutte nyt valitettavasti tyytymään yhteen ainoaan sovituskuvaan tämän hameen osalta. Siihenkin sain raahata huutavan pikkuneidin ulos terassille, kun hän ei olisi halunnut laittaa tuota valkoista paitaa tuon hameen kanssa :)



Ensimmäistä kertaa meille tuli kanssa pikkumiehelle vaatteita My Cinnamon Girlistä ja niissäkin jatkuu tuttu pehmeä plyysi. Näistä saattekin sitten jo muutaman sovituskuvan, kun pikkumies oli jo paljon yhteistyöhalukkaampi, kun lupasin muutamat vaahtokarkit palkkioksi :) William huppari ja lököhousut ovat vielä vähän isoja, mutta äkkiäkös sitä ollaan jo kasvettu noihin mittoihin. My Cinnamon Girlin vaatteethan ovat aika väljiä ja isokokoisia.



Äippääkän ei ihan unohdettu, vaan itsekin sain vielä nämä Magnolia löhöilyhousut. Työpäivän päätteksi vaihdankin aina heti jotkut löhöilyhousut jalkaan. Pitää saada heti kiristävät vaatteet pois ja heittää vapaalle.


My Cinnamon Girl faneille vielä tiedoksi, että heillä on alkanut lisäale uutuustuotteiden osalta. Alennusprosentit ovat nyt nousseet - 70 prosentista - 85 prosenttiin.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunis tuo hame on! Tuotekuva ei oikein antanut hameelle oikeutta! :)
    Meille kotiutuikin sitten toinen hame, mikä aivan IHANA sekin!!
    Postasinkin juuri samasta aiheesta: http://jotaintekemista.blogspot.fi/2013/09/mycinnamongirlin-alesta.html
    Mukavaa viikonloppua, toivottavasti teille on/oli ihana Prahan matka! :)

    VastaaPoista
  2. Pitikin heti käydä kurkkaamassa mitä teille kotiutui ja aivan ihania juttuja olikin :)

    VastaaPoista