maanantai 16. syyskuuta 2013

Pompit saapuivat ja arvonnan voittaja

 
Meidän ihanat Pomp de Luxit saapuivat ja päästiin kokeilemaan niitä heti arvonnan merkeissä. Pikkumiehelle tuli tämä raidallinen Stuttgard paita, johon hän oli oikein tyytyväinen. Kommenttina oli, että onpas pehmeä. Parasta tuossa paidassa on tuon pehmeyden lisäksi, että siinä on valmiiksi tuo alla oleva valkoinen paita ommeltuna kiinni, niin ei tarvitse laitella erikseen alupaitaa.

 
Hypätäänpäs sitten välillä Sasu´s Playhousen avainkaapin voittajaan ja pikkumies nosti kulhosta  voittajan, joka on onneaon(at)outlook.com. Heh, olipas osuva voittajan nimi :) Onnittelut voittajalle! Laitoinkin sinulle sähköpostia asiasta, joten ilmoittaisitko kiitos yhteystietosi.
 

Sitten hypätään takaisin Pompien pariin. Pikkuneidille tuli tämä Iowa hame, joka äipän onneksi sopi kivasti väritykseltään tuon Noa Noan paidan kanssa. Vähän jo ehdin nimittäin pähkäillä, että mikäköhän paita tuohon mahtaa passata, kun tuo leveä kuminauhavyötärökaitale tuossa hameessa.

 
Pikkuneiti sai myös tämän täydellisen pehmeän Granada fleecen. Tämän pehmeyttä ei voi oikein sanoin kuvata, vaan sitä täytyy itse päästä hiplaamaan. Tämän oli vielä hieman pitkä hihoistaan koossa 104, mutta otin tarkoituksella vähän ison. Iowa hame koossa 104 ei puolestaan ollut sitten taas yhtään liian iso kuten kuvista näkyy. Melkeinpä olisin voinut ottaa siitä vielä hieman pidemmänkin koon, mutta olisi voinut tulla sitten vähän päällä pysymisvaikeuksia, kun tuossa ei ollut mitään kiristysmahdollisuutta.
 
Taitaa muuten aika moneen talouteen pompahdella nyt tuoreita Pomppeja, kun uusi kausi starttasi taas käyntiin.
 
Se olisi sitten taas uusi viikko ja uudet kujeet! Tuleekin aika hektinen viikko, kun juhlitaan ensi viikonloppuna la ja su pikkuneidin synttäreitä ja joka ilta vielä suurinpiirtein ohjelmaa. Apuva! Missä välissä teen kaikki jutut ja siivoan? Rupeaa jo vähän stressikynnys nousemaan ja Habitaressakin pitäisi ehtiä käymään. Huoh sanon vaan!

7 kommenttia:

  1. Ihania Pompeja kotiutui teille! <3 Nuo fleecet on aivan ihania, meilläkin löytyy aiemmilta kausilta jo kaksi ennestään (molemmat onneksi mahtuu) ja ovat ahkerassa käytössä. :) Onnea voittajalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo fleece on kyllä niin ihanan pehmeä, että vaikea jopa kuvailla :) Pikkuneiti oli aivan innoissaan siitä, vaikka vähän iso olikin vielä.

      Poista
  2. Tosi kauniita, pojalle tuon paidan voisin haluta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo paita vaikutti kyllä laadukkaalta ja tosiaan pikkumiehen sanoin, oikein pehmeältä eli kiva pitää päällä. Meillä kun niin helposti kaikki vaatteet kutittavat ja eivät suostu laittamaan niitä päälle.

      Poista
  3. Plääh ! Joko

    a) en mä olis tollasta halunnutkaan
    b) täällä on yks tosi huono häviäjä

    Voitko laittaa mulle kotiosoitteesi, laitan seuraavaa arvontaa varten kasan lappuja, joissa on mun nimi, paketin teippiä ja nuppineuloja ja sitten vinkki mistä karkista sun lapset tykkää, kiitos !

    VastaaPoista