keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Äitienpäivälahja from Riviera MaisonMeidän Riviera Maisonin valikoima kasvoi taas yhdellä uudella tarjottimella, kun kävin ostamassa itse itselleni tämän RM:n Sromboli tarjottimen äitienpäivälahjaksi. Soitin kaupasta miehelle, että haluaisiko hän antaa ostaa tuon minulle äitienpäivälahjaksi ja sain myöntävän vastauksen, joten tuli sitten itse ostettua tuo lahjani. No saapahan ainakin sellaisen minkä haluaa ja mieheltä säästyi lahjan etsimisvaiva. Sunnuntaiaamulla piti sitten näytellä  yllättynyttä hienon lahjan saadessani.


Meillä löytyy ennestään jo aikamoinen arsenaali näitä Riviera Maisonin tarjoiluastioita, joten nyt tuli yksi lisää siihen katraaseen. Tuohon saa kivasti vaikka patongin esille tai näitä kynttilöitä, mitä nyt siihen laitoin.


Tulikos teille kivoja äitienpäivälahjoja? Lasten tekeleethän ovat niitä parhaita ja ne täytyy laittaa aina visusti talteen, mutta onhan se ihan kiva saada myös näitä muitakin lahjoja, vaikka ihan itse ostaneena ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana on!
  Minä kans valitsin itse itselleni, 2 kpl string pocket hyllyä, äitienpäivälahjaksi. Enkä malttanut olla jo perjantaina aukaisematta, kun postista tulivat :)
  Sunnuntaina mieheni laittoi ne sitten paikalleen. Aikaisemmin ei kerennyt, kun lapsenlapset olivat mummilassa hoidossa.
  Ihanaa helatorstaita ja viikonloppua! Toivotaan edes vähän aurinkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Ihania! Riviera Maison on täälläkin yksi lemppareita. No sain uuden läppärin, mutta se olisi pitänyt ostaa muutenkin. Välillä annetaan lahjoja miehenkin kanssa, välillä ei. Heh koska eihän me toistemme äitejä ja isiä olla. ;)

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista