lauantai 16. toukokuuta 2015

Ravintolapäivä 2015


Tänään vietettiin taas monella paikkakunnalla ravintolapäivää. Onneksi satuin vilkaisemaan eilen kalenteria, koska olisin taas muutoin unohtanut koko tapahtuman. Niin monta kertaa on pitänyt mennä, mutta ei ole vaan muistanut koko ravintolapäivää. Nyt olen oppinut merkkaamaan jo vuotuisen tapahtuman etukäteen kalenteriin ettei unohdu.

Pikkumies oli viettämässä lasten golftapahtumaa iskän kanssa, joten pääsin lähtemään pikkuneidin ja vaavin kanssa Helsingin keskustaan nauttimaan ravintolapäivän antimista ja fiiliksestä. Espa ja Ruttopuisto olivat perinteisesti taas aivan tupaten täynnä ja liikkuminenkin oli välillä vähän hankalaa, mutta mikäs kiire kojujen antimia maistellessa nauttien samalla värikkäästä kansainvälisestä tunnelmasta.

Kuten näistä kuvista voi jo päätellä, että meikäläinen on aika ihastunut tuohon jälkkäripuoleen ja tuli pääasiassa niitä kuvattua. Toki tarjolla oli paljon myös ihan suolaista tarjottavaa ja kunnon ruokaakin. Nuo makeat olivat vaan niin kivoja väriläiskiä ja kuvattavia.

 

Espan Kappelin lavalla oli Suomen kokkimaajoukkue tekemässä mm. näitä kulta-burgereita, joita oli tietysti pakko maistaa. Toivottavasti joukkue menestyy maailmalla.Ihanaa, että niin moni oli jaksanut panostaa tähän päivään ja loihtinut näyttäviä myyntitiskejä. Minä niin tykkään tästä tapahtumasta! Seuravaa ravintolapäivää vietetäänkin onneksi jo su 16.8.2015.

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva saada katsaus Helsingin ravintolapäivähumusta. Ihania herkkuja kuvissa!
  Me vierailimme ihastuttavassa kotipuutarhakahvilassa. Jälkkäripuolelle kallistui tällä kertaa :). Ehdottoman kannatettava "ruokafestivaali"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuollaiset kotipuutarhakahvilat on kyllä parasta. Todellakin kannatettava festifaali. Onneksi näitä taitaa olla jo nelisen kertaa vuodessa, joten elokuussa sitten taas uudestaan.

   Poista
 2. Siis NAM mitä herkkuja!! :) Varsinkin noi kakut, slurps. Jospa elokuussa päästäisi mekin tosta tapahtumasta vihdoin nauttimaan. :) Eilinen meni töissä ja näin kyllä ihmispaljouden Ruttopuistossa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä elokuun päivä kalenteriin ylös ettei vaan unohdu. Silloin kun me käytiin ruttopuistossa, niin kirkossa oli juuri menossa hautajaiset. Vähän kävi kyllä sääliksi juhlaväkeä.

   Poista