sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Philipsin vaatehöyrystin


Sain Indiedays Blogger´s Insipiration Daystä tämän Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystimen kokeiluun ja olenkin ollut siihen oikein tyytyväinen. Saa freesattua esim. juuri kesämekot äkkiä taas käyttökuntoon. Ei tarvitse kaivaa rasittavaa silitysrautaa ja -lautaa esille, vaan voi vaan ripustaa mekon vaatepuussa esille ja aloittaa höyryttämisen. Laitteen käyttö on äärimmäisen helppoa. Höyrystimessä on erillinen pieni vesisäiliö, jonne laitetaan vesi. Höyrystin kuumee n. 45 sekunnissa käyttövalmiiksi. Sitten vaan vaate jonnekin roikkumaan ja höyrystämään rypyt suoriksi. Höyrystin sopii myös herkille kankaille kuten esim. silkille. Laite on myös aika pienehkö ja kevyt (0,66kg), että sen voi heittää vaikka matkalaukkuun mukaan. Ei tarvitse enää murehtia reissunpäällä matkalaukusta kaivettavia ryppyisiä vaatteita. Pieni freesaus niille  höyrystimellä ja menoksi.


Parhaan lopputuloksen saa kun vetää toisella kädellä kankaasta ja toisella kädellä höyrystää. Nyt vaan piti olla toinen käsi kamerassa kiinni, joten tuli tällainen yksikätinen höyrystäjä.


Tältä mekko näytti ennen höyrystämistä. Meillä kun ei ole missään kaapissa vaatetankoa sen verran korkealla, että mahtuisi nuo kesämekot suorana kaappiin, joten aina kun ne ottaa sieltä, niin tuo helma on ihan rypyssä, varsinkin kun joudun änkemään kaapit ääriään myöden, kun ei ole tarpeeksi säilytystilaa.

Tässä meikäläinen testaamassa laitetta Blogger´s Inspiration Dayssä

Voit myös voittaa tämän kyseisen Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystimen itselleni. Lataa Instagramiin pelastusta kaipaava kesämekkosi ja lisää siihen hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015


8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava laite, juuri puvun takeille ym.ja mekoille, joita ei oikeastaan voi silittää, kun eihän ne siliä sillä yhdellä palluralla.

  Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noille tuo on oikein passeli ja oiva laite. Niin ja kiitos muuten hyvän kuvan otosta tuolloin :) Oli mukava nähdä silloin taas.

   Poista
 2. Näyttää kätevälle laitteelle!

  VastaaPoista
 3. Mä niin tarttisin tuollaisen laitteen! Saakohan pellavankin tolla sileäksi? Harmi, etten mitään instaa osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minäkin pitkin hampain sitten liityin instaan, kun tosiaan kaikki kilpailut nykyään tapahtuu siellä. Onneksi se on ollut suht helppokäyttöinen. Tarvitsee ladata vain älykännykkään tuon sovelluksen ja homma lähtee pelittämään. Siellä on sitten mukava myös seurata muiden kuvavirtaa. Pellavaa en ole tuolla laitteella vielä testannut, kun meidän talosta ei taida tällä hetkellä löytyä yhtään pellavaista juttua. Pellava on kieltämättä yksi haasteellisimmasta materiaaleista saada siliämään, joten en uskalla kyllä sanoa sen osalta mitään.

   Poista
 4. Tätä postausta mä olenkin odottanut!! Tiedätkö, mistä noita kätsyjä vempaimia voisi ostaa kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori pieni viive vastauksessa, kun huomasin tämän vasta nyt. Elikkäs niitä olisi myynnissä ainakin täällä http://www.euronics.fi/tuote/philips-gc310-55-steam-go-vaatehoyrystin/8710103661764/.

   Poista