maanantai 4. toukokuuta 2015

Instagramiin!

Hip hei, tällainen matti myöhäinenkin liittyi vihdoin (lähinnä pakon sanelema) Instagramiin, mutta nyt on sen kanssa ihan sormi suussa. Oikeesti ei tällainen poropeukalo pysy enää millään perässä näissä kaikissa tekniikan kehityksissä. Pinterestinkin löysin vasta ihan hiljattain ja sinne jäin kyllä vähän koukkuun. Jos haluat seurata noita minun pinnauksia, niin ne löytyy tuolta blogin yläpalkin alta kohdasta Pinterest.

 Olen viimeiseen asti yrittänyt lykätä tuota Instagramiin liittymistä, kun mielestäni se oli aivan turha väline. Kuka siellä jaksaa niitä kuvia seurata, mutta näköjään ne muut ihmiset jaksaa. Lisäksi tuli huomattua tuolla Indiedaysin Blogger´s dayssä, että kaikki kilpailut toimivat Instassa. Jollet ole siellä, niin et voinut osallistua. Höh sanon minä! Ei auttanut siis itku markkinoilla, vaan oli otettava itseään niskasta kiinni ja täytyi ottaa tuo viestiväline  käyttöön. Näin ollen meikäläinen löytyy nykyään myös siis Instasta nimellä kristallinhohtoa. Tulkaa nyt joku edes mua sinne sitten seuraamaan, että en sitä tiliä nyt ihan turhan takia perustanut ;) Instatililleni pääsee esim. tuosta blogin bannerin alalaidasta. Niin ja hei te muut viisaat bloggaajat, miten sen Instan linkin saa jotenkin järkevästi linkattua tuohon blogin sivupalkkiin?Niin ja hei valistakaa mua tietämötöntä blondia nyt vielä sen verran, että miten ihmeessä saan tehtyä Instaan jotain ihan normi kannettavalla? Saan sen kyllä auki koneelle, mutta ei siellä ole kertakaikkiaan mitään nappulaa millä saisi sinne mitään lisättyä vai onko tuo Insta tarkoitettu vain älykännyköillä käytettäväksi? Sieltä käsin olen saanut sinne jokusen kuvan nyt laitettua, mutta mitäs jos haluaiskin laittaa ihan kannettavalla??? Niin ja nyt ei saa nauraa mulle. Mä olen oikeesti niin hoopo näissä asioissa :)

Kaiken kukkuraksi täytyis tässä käydä ostamassa muistikortti kännykkään, kun en ole sellaista siihen viitsinyt ostaa, kun en oikein koskaan ota kännykällä kuvia ja nyt kävi niin, ettei sinne edes mahdu enää kuvia, kun olen ladannut kaiken maailman sovelluksia puhelimeeni, joten eipä ole enää tilaa ottaa kuvia. Täytynee poistaa muutama sovellus, että mahtuu niitä kuviakin tai marssia sinne kauppaan ostamaan se muistikortti. Siinäpä seuraava rutistus. Vielä kun tuon joskus muistaisi ostaa kun liikkuu kylillä.

Niin ja hei te jotka siellä Instassa jo olette, niin vinkatkaa ihmeessä teidän käyttäjänimiä, että löydän teidät sieltä. Olisi kiva löytää sinne omiakin seurattavia.

6 kommenttia:

 1. Seuraan :))

  Ei vaan.. en osaa sinua auttaa koska samaa minäkin ihmettelen!! Hieman oppia ikä kaikki apua nyt kehiin!.. Kaameeta vauhtia menee tämä tietotekninen kehitys
  Muksaa maanantai iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva :) Vitsit kun ei tosiaan tällainen matti meikäläinen, jolla peukalo keskellä kämmentä näiden tietoteknisten asioiden osalta enää pysy millään oikein perässä. Pakko vaan yrittää roikkua kehityksen mukana ;)

   Poista
 2. Tätähän me siellä blogitapahtumassa porukalla ihmeteltiin. Kun pitäisi olla ihan joka paikassa. Yhtä aikaa ja jatkuvasti. Minuakin niin jäi harmittamaan, kun mihinkään kilpailuun ei voinut osallistua ilman Instaa. Kaverini voitti sieltä Cupsolo -keittimen!
  Onnea sulle, kun olet jo tilin avannut ja jonkun kuvankin sinne saanut. Minä vielä jahkailen. Jos tulisi joku ihan tekemätön päivä ja inspiraatio tapella osaamattomuuden kanssa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tää nykyajan maailma vaa niin ihmeellinen, että ei meinaa millään pysyä enää mukana. Perävalot aina vaan näkyy jo kun meikäläinen vasta suurinpiirtein hoksaa jotain ja yrittää roikkua mukana. Nyt kun vielä saisi otettua noita kuvia tuonne instaan tai no ensin pitäisi marssia tuonne kauppaan ostamaan se muistikortti kännyyn, että saisi otettua niitä kuvia. Pikkuhiljaa siis :)

   Poista
 3. Hip hei Instagramiin! Harjoitellaan yhdessä. :) Alan seurata sua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, minäkin löysin nyt sun tilin. Jee! Nyt vielä kun oppisi käyttämään tuota, niin eiköhän se tästä instagram ura lähde käyntiin ;)

   Poista