tiistai 19. toukokuuta 2015

Isosiskolle pikkusisko


Hih, nyt täytyy heti paljastaa otsikosta huolimatta, että minä en siis huom. ole raskaana, vaikka tuo pömppis  tuossa pullottaakin ja lapsilta saa kuulla saunassa, että äiti onko sulla vielä vauva siellä mahassa. No ei oo! Se on vaan se mun pömppis mikä siinä pömpöttää kolmen raskauden ja muiden herkkujen jäljiltä. Niin ja parasta tässä oli, että yksi puolituntematon nainen tuli minun luokseni kysymään, että onko teille tulossa perheenlisäystä. Olipa ihana tunne sanoa hänelle, että ei kyllä ole, että se on vaan mun pömppömaha. Meni sekin nainen sitten vähän punaiseksi kommentistaan. Taisi olla vähän vääränmallinen paita päällä. Tästä lähtien vaan säkki päälle ja vatsa sisään, kun liikkuu julkisesti jossain ;) No selittelyt sikseen, meille tuli siis vaan tuolle Riviera Maison isolle tarjottimelle pikkusisko eli isosisko sai pikkusiskon.


Tuo isompi kaksikerrostarjotin toimii meillä enemmänkin hedelmävatina, vaikka siihen kyllä saisi viriteltyä kaikkia kivoja asetelmia. Pikkusisko puolestaan toimii parhaiten ehkä juuri kaffepöydässä herkkujen tarjottimena, siis juuri niiden mitä minä en enää saisi syödä tai saan vielä lisää noita kommentteja, että olenko kenties raskaana.4 kommenttia:

 1. Molemmat ovat tosi kauniita! Ovatko nuo tähdet erillisiä koristeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tähdet ovat ihan erillisiä koristeita ja eivät ole RM:n.

   Poista
 2. Kuule toi kyllä nolottaa kysyjän puolesta :-) Sulla ei musta ole mitään, mistä voisi keksiä edes ajatuksen!! Mutta söpö tarjotin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu taidettiin mennä molemmat punasiksi sen kyselyn jäljiltä ;) Just kävin ostamassa Aloe Vera juomaa, kun vatsa on taas aika kipeenä ja oikeasti hirvee pömppis. Ajattelin testata, että toimiskos se. Tai sitten tuo on vaan sitä puhdasta läskiä ;)

   Poista