maanantai 25. toukokuuta 2015

Tähtihousut


Silverjunglelta saapui pikkumiehelle uudet canvashousut tähtien kera. Meillä on ennenkin ollut näit Silverjunglen vaatteita käytössä ja ollaan oltu niihin erityisen tyytyväisiä. Uusien tähtihousujen kanssa päällä Silverjunglen pehmeä tähtivillis, joka on ollut  paljon käytössä. Silverjunglehan on suomalainen merkki, jonka tuotteet täyttävät Global Organic Textiles -standardit ja/tai ovat Ökötex-sertifioituja. Nykyajan maailmassa kun nuo ns. "myrkyt" ovat arkipäivää lastenvaatteissakin ja välillä sitä jo miettiikin, että mitä sitä nykypäivä uskaltaa edes laittaa varsinkin lasten päälle, kun ovat vielä pieniä ja elimistöön kerääntyy jo lapsesta saakka kaikenlaisia kemikaaleja.  Ehkä jonain päivänä tuohonkin asiaan kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Kaikki vaatteethan olisi hyvä pestä ennen käyttöä ja meillä sitä periaatetta on kyllä pyritty noudattamaan. 


Kivana yksityiskohtana vielä takataskun päällä tämä tähti.


Silverjunglen kaupan nettisivuille pääset kurkkaamaan tästä klik

8 kommenttia:

 1. Meillä on myös nämä housut, ja on kyllä siitä ihanat kun ovat siistit housut, mut ei oo farkut taikka oikeen juhlahousut. Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Todella hyvät housut ja mikä parasta, että niissä on nuo tähdet ;)

   Poista
 2. Minä myös olen ihan höperönä tähtiin ja tykkäisin tuosta asukokonaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joku muukin tunnustaa tuon tähtihöperyytensä. Saas nähdä koska nuo tähdet alkavat kyllästyttämään :)

   Poista
 3. Me ollaan myös ihastuttu Silverjungleen. Erityisesti trillasetti on ollut mieleen - http://amaliajatytot.blogspot.fi/2015/04/tahtia-silverjunglelta-sisaltaa-arvonnan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanssa ollut paljon noita Silverjunglen vaatteita. Täytyykin tulla kurkkaamaan tuota teidän settiä :)

   Poista