torstai 14. toukokuuta 2015

Katossänky


Virittelin pikkuneidin sängyn päälle kokeilumielessä tämän katoksen, joka on pyörinyt nurkissa jo monta vuotta. Alunperin ostin tämän ns. hyttysverkon mökille oikeasti hyttysverkoksi ja olihan se jopa parisen tuntia käytössä. Oikeasti lopputulos oli se, että sen sisäpuolella oli varmaan enemmän hyttysiä kuin ulkopuolella ja ei tuosta verkon läpi kulkenut kunnolla ilma, vaikka onkin verkkoa ja rupesi ahdistamaan sen verran paljon tuo verkko sängyn ympärillä, että oli pakko repiä se pois. Sen koommin ei ole tuota sitten käytettykään. Nyt sitten päätin kokeilla sitä tuohon pikkuneidin sängyn yläpuolelle. No jaa, ei siitä nyt niin hirvittävän kummoinen tullut ja en ole oikein vielä päättänyt, että saako se jäädä siihen vai ei. Rehellisesti sanottuna, katos on mielestäni vähän outo tuossa, mutta pikkuneidin mielestä tietysti ihan kiva, kun saa iltasella nukkumaan mennessä vetää nuo verhot eteen ja käpertyä sinne taakse peiton alle. 

Tuo verhon sisään jäävä hylly tekee tuosta viritelmästä vähän oudon, mutta kun sille hyllylle ei ole oikein muutakaan paikkaa ja kun se siihen on nyt vasta hiljattain laitettu, niin eipä sitä kukaan jaksa lähteä siirtelemäänkään. Mielummin nappaa sitten tuon katosviritelmän tuosta pois. 


Katoksen sisälle hyllykköön laittelin muutamat Mailegit istumaan yhdessä tämän Tilda neidon kanssa. 

Sängyllä istuskelee toinen Tilda daami ja wanna be Maileg pupu. Molemmat oman ompelukoneen tuotoksia.Nämä enkelinsiivetkin päätyivät roikkumaan katokseen. Vähän niinkuin suojelusenkeli tuossa vartioimassa.Mitäs mieltä olette? Jätänkö katoksen paikoilleen vai en?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti