maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä KorkeasaaressaEilen meitä äitejä taas hemmoteltiin oikein urakalla. Aamu alkoikin aamupalalla sänkyyn. Tarjolla oli  tuoreita pensasmustikoita ja mansikoita pancakesien ja vaahterasiirapin kera. Olin vinkanttu iskälle vähän edellisenä päivänä, että huomenna äiti voisi syödä aamupalaksi amerikkalaisia pannukakkuja ja toivehan oli sitten laitettu jopa korvantaakse. 
Lapset olivat tarhassa askarrelleet ihanat äitienpäiväkortit ja kirjanmerkit.


Maittavan aamupalan jälkeen meidän pesue suuntasikin sitten kohti Korkeasaarta. Sinne saavuttaessa oli vielä vähän vilpoisempaa, mutta onneksi päivän mittaan sää sitten lämpeni ja voi jopa heittää vähän vaatettakin pois päältä.

Lapset olivat tietysti ihan innoissan ihailemassa kaikkia Korkeasaaren elämiä ja vielä kun muistaisi näiden nimet. No en edes lähde yrittämään, joten saatte nauttia nyt niistä ilman mitään selityksiä. Kuvat voivat olla vähän utuisia, johtuen siitä, että ne on otettu lasin tai kaltereiden takaa.


Korkeasaaresta suunnattiin sitten äitienpäivälounalle koko miehen suvun kera. Aika hyvin tuo unikin sitten maittoi iltasella kaiken ulkoilun ja syömisten jälkeen.
 Nyt sitten on taas se arki koittanut ja hemmottelut hemmoteltu! Nyyh sanon vaan!

4 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana Äitienpäivä! Instassa jo kävinkin kurkkimassa ♥

  Meilläkin muksut haluaisivat kesällä Korkeasaareen. Viime kerrasta onkin jo muutama vuosi aikaa.. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäkin sitten lähinnä pakon sanelema liityin sinne Instaan ja nyt yritän kovasti opetella sen käyttöä. Vähän on vielä hakusessa sen toiminnot, mutta eiköhän se tuosta jossain vaiheessa valkene blondillekin ;) Meilläkin oli pari vuotta aikaa kun käytiin tuolla Korkeasaaressa, joten oli nyt taas kiva piipahtaa. Nähtiin ihan kivasti eläimiäkin vaikka ei kenguruvauvaa nähtykään.

   Poista
 2. Ihana äitienpäivä. Korkeasaaressa oli varmaan vähän virkeämpiä otuksia nyt. Yleensä kesällä, kun siellä käy, niin yli puolet porukasta on unilla tai puskissa aurinkoa paossa :). Pitäisikin tehdä sinne kevätretki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva taas pitkästä aikaa käydä tuolla Korkeasaaressa ja ihan kivasti tosiaan nähtiin eläimiä. Valitettavasti kenguruvauva pysytteli piilosilla, mutta muuten nähtiin aika hyvin kaikkia kummia otuksia :) Kesällä tosiaan voi olla juurikin tuo ongelma, että ei niitä eläimiä varmaan paljoa näy, kun pysyttelevät piilosilla.

   Poista