sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Indiedaysin Blog Awardsien ja Blogger´s Inspiration Dayn kuvat

Indiedaysin sivuille oli ilmestynyt Blog Awardsien ja Blogger´s Inspiration dayn kuvia. Tässä nämä meikäläisen naamat kyseisistä tilaisuuksista.


Blog Awardseissa minulla oli avecina ystävättäreni Helka-Maaria, joka on kuvissa vasemmalla. Valitettavasti Indiedaysin nettisivuille oli nimet mennyt väärinpäin, mutta blodi kun blondi, eipä sillä kai niin väliä ;)Kaikki Blog Awardsin kuvat näet täältä ja Indiedaysin fb-sivuilta löytyy myös kuvia. Kuvat iltatilaisuudesta on ottanut Pauli Siuruainen.


Blogger´s Inspiration Dayta vietettiin ravintola Maxinessa, jonne suuntasimme ihanaisen Tuiren kanssa Kuulasta ja Kepeää -blogista. Näitä päivätilausuuden kuvia löytyy ainakin Indiedaysin fb-sivuilta. Kuvat Krista Luoma.


Hih, pitäisi varmaan vähän harjoitella näitä poseerausasentoja, ettei näyttäisi niin puupökkelöltä. Juu erittäin luonnollinen asento tuossakin kuvassa. Onneksi ei tartte mitään muotiblogia pitää tai olisi aika vähän niitä lukijoita. ;)


2 kommenttia:

  1. No hyvinhän sulla tuo poseeraaminen sujuu! Ja kaunis ilta-asu, sovitte hyvin yhteen ystäväsi kanssa!

    VastaaPoista
  2. Näytät aivan upealta iltatilaisuuden kuvissa! Olipa meillä hyvä Indiedayspäivä ja ilta jälleen. Kiitos seurasta sulle Helka-Maarialle!

    VastaaPoista