keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pikkumies 7 vuotta

Meidän pikkumiehen kaverisynttäreitä vietetään tänään ja talo täyttyy taas kirkuvista lapsista. Huoh sanon taas kerran! Viime kerralla taisin vannoa, että ei enää kaverisynttäreitä kotosalla, mutta niin niitä taas vaan juhlitaan. Ehdotettiin kyllä synttärisankarille HopLopia, mutta hän halusi mielummin synttärit kotiin. Hänellä kun on nyt viimeinen synttärikerta tuttujen eskarilasten kanssa, kun hän menee eri kouluun mihin muut eskarikaverit. Asutaan sen verran kaukana kyseisestä koulusta, joten vähän haikeutta ilmassa myös sen suhteen. Koulun myötä tulevat sitten uudet kaverit.


Synttärijärjestelyt rupeavat olemaan jo aika hyvällä mallilla. Kuten kuvista voi  päätellä, niin synttäriteemana on Teini-ikäiset Mutantti Ninja Kilpikonnat. Synttäripullot on onneksi jo väsätty valmiiksi ja koristelut tehty. Osa synttärikekseistä ovat vielä vähän vaiheessa ja suklaatikkarit kokonaan tekemättä, mutta onneksi tässä on vielä muutama tunti aikaa, ennen kuin vieraat saapuvat.Tämä viikko onkin sitten yhtä juhlahumua. Eilen vietettiin tarhan kevätjuhlaa, tänään kaverisynttäreitä, torstaina naapurissa synttärit ja viikonloppuna sitten  lakkiaiset ja meidän 7 v synttärit aikuisille. Hyvä aloitus kesäkuulle. Pidemmittä höpinöittä nyt hihat heilumaan ja synttäritunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Robinille :-) Hienolta näyttää valmistelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vielä pitäisi jaksaa tehdä vähän leipomuksia ja koristella kakku aikuissynttäreitä varten. Onneksi sentään sain juuri leivottua kakkupohjan.

      Poista