perjantai 21. syyskuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää pikkuneiti!


Tänään meidän pikkuneiti täyttää kolme vuotta. Juurihan tänne kirjoittelin pikkuneidin kaksivuotis synttäreistä. Mihin se vuosi taas hävisi?! Aika todellakin lentää ja juoksee eteenpäin pikakelauksella. Viikotkin menevät aina hujauksessa.




Otin nämä kolmevuotis kuvat jokunen viikko sitten mökillä käydessämme. Mekon ostin Jenkeistä viime vuoden reissultamme valmiiksi juuri synttäreitä varten. Ihastuin tuohon mekon ruutukuosiin ja ne hinnat kun siellä eivät ole päätähuimaavia, joten sieltä tulee aina hamstrattua noita mekkoja. Paljetein varustetut rusettikengät ovat H&M:n valikoimaa.




Tälllaisen synttärilahjasetin pikkuneiti sai sitten minulta tänään aamulla. Baby Born vauvasetin sekä sekä muutama setti vaatteita. Yhdessä pikkumiehen kanssa sitten availtiin näitä paketteja. On muuten aikamoinen homma aina saada noi lelut pois paketeista kun on kaikenmaailman teippejä, rautalankoja ja naruja joka puolella.

 Olin ostanut nämä kaappiin jo valmiiksi parisen vuotta sitten alennusmyynneistä, joten jo oli aikakin kaivaa nämä esiin. Eli ei todellakaan ole mikään maksettu Baby Born mainos :)




Nyt on sitten muutamat vaatteetkin valmiina tällä vauvelilla. Mä en kyllä oikein hiffannut, että miksi ihmeessä noista vaatteista pitää tehdä noin pieniä, että ne just ja just mahtuu päälle. Esim. tuota takkia en meinannut saada millään nuken päälle, mites sitten noi lapsukaiset saa sen? Mekonkin saa juuri ja juuri kiskottua päälle ja kiinni selästä. Ymmärtäsin jos ne olisi tehty jollekin muulle nukelle, mutta ihan ovat Baby Bornin omia vaatteita ja juuri tuolle kokoluokan nukelle tarkoitettuja. 
 
Oikein ihanaista syntymäpäivää vielä omalle kullannupulle! Pikkuneiti väsähti juuri tuonne sohvalle. Mä rupean tästä väsäämään cake popseja ja valmistautumaan sunnuntaina vietettäviin varsinaisiin synttärijuhliin.
 
Ihanaista viikonloppua kaikille!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

    Jonna kirjoitti 21.9.2012 klo 19.37
    Oikein isot syntymäpäiväonnittelut pienelle neidille!! :)

    Meillä juhlitaan oman tytön kolmevuotissynttäreitä kuukauden päästä. Innolla jään odottelemaan syntymäpäiväjuhlapostausta. Ajattelin itsekin tehdä cake popseja, joten kaikki vinkit ja niksit ovat tervetulleita :)
     
      Cride kirjoitti 21.9.2012 klo 19.57
      Kiitokset onnitteluista. Juuri sain nuo Cake popsit tuonne jääkaappiin laitettua tikkujen kera jähmettymään. Kuorruttaminen vielä puuutuu, mutta ehkä jätän sen huomiseen. Saas nähdä saanko niihin miten tasaiseksi tuon kuorrutuksen. Taikina oli ainakin hyvänmakuista kun maisteltiin jo ihan urakalla sitä :)
       
    Niina kirjoitti 21.9.2012 klo 20.03
    Onnea päivänsankarille!:)
     
      Cride kirjoitti 21.9.2012 klo 21.06
      Kiitos onnitteluista :)
       
    Leena kirjoitti 21.9.2012 klo 21.09
    Ihana 3-v neiti! Onnittelut! :-) Kauniita kuvia! Tauluainesta. :-) Hauskoja synttäreitä! Ja cake popseja pitäis joskus kokeilla tehdä! Varmasti hyviä! :-) kohteessa
     
      Cride kirjoitti 21.9.2012 klo 21.12
      Kiitos onnitteluista ja muistakin toivotuksista :) Cake popsit nyt jääkaapissa tekeytymässä ja huomenna olisi niiden kuorruttaminen edessä. Toivottavasti onnistuvat. Laitan ohjetta jakoon tänne jos hyviä.
       
    Kamomilla kirjoitti 21.9.2012 klo 21.34
    Onnea kolmivuotiaalle neidille täältäkin! Ennen kuin huomaatakaan, tepastelee hän jo koulutiellä. Usko pois! Nyyh! ;)
     
      Cride kirjoitti 21.9.2012 klo 22.06
      Kiitos onnitteluista. No niinpä! Vitsit! Mä en haluu, että aika kulkee näin nopeasti. Nyyh! :)
       
    Pikku hiiri kirjoitti 21.9.2012 klo 23.16
    Paljon onnea 3-vuotiaalle Fannylle
     
      Cride kirjoitti 22.9.2012 klo 08.34
      Kiitokset onnitteluista :) Niin ja kiitos esittelystä :) Nyt vaan odotellaan pakettia saapuvaksi ja otathan yhteyttä taas kun kuulet uudesta mallistosta niin sovitaan ajankohta kutsuille.
       
    Viivi kirjoitti 22.9.2012 klo 00.33
    Aika todellakin menee liian nopeasti, meidänkin vasta syntynyt prinsessa on jo parin viikon päästä vuoden! Juuri eilen katselin pieneksi mennytiä vauvan bodeja, ja hyvä ettei itku tullut :D

    Hyvää syksyä ja onnea neitokaiselle! :)
     
      Cride kirjoitti 22.9.2012 klo 08.36
      Siis oikeasti miten aika voi mennä niin nopeasti nykyään??? Jotenkin se vaan kiihtyy ja kiihtyy. Ihan tuossa eilenkin tuli tippa linssiin kun ajatteli mitä vauhtia noi lapsukaiset kasvaa. Kohta ne jo suurinpiirtein muuttaa kotoa pois :) Nyyh!
       
        Cride kirjoitti 22.9.2012 klo 08.37
        Viivi: unohtui vielä lähettää sinne teillekin synttärionnittelut :)
         
    Kati kirjoitti 23.9.2012 klo 12.56
    Paljon onnea pikkuneidille! Neiti näyttää jo niin isolta kuvissa, että täytyi ihan tarkistaa, että luinko oikein. :)
     
      Cride kirjoitti 23.9.2012 klo 19.50
      Kiitos onnitteluista. Kuvat ehkä hieman valehtelevat kun tuo meidän pikkuneiti on ikäisekseen aika pieni ja painoakin on vaan 11 kg. Ollaan vähän kamppailtu tuon syömisen kanssa, mutta onneksi muu kehitys on kuitenkin mennyt ihan normaalia tahtia ja vähän ehkä edelläkin :)
       
        Kati kirjoitti 24.9.2012 klo 21.31
        Kuvissa pienetkin neidit saattavat näyttää isoilta tytöiltä ja vaatetus vaikuttaa paljon :) 

        Tuttua tuo syömisen kanssa kamppailu meilläkin. Tosin nyt 5-vuotiaana on alkanut sujua ja ruoka on alkanut ekan kerran elämässään edes vähän kiinnostaa.
         
          Cride kirjoitti 24.9.2012 klo 22.16
          Näinhän se juuri on. Vaatetuksella saa muutettua ulkonäköä todella paljon. Hyvä kuulla, että tuo kiinnostus ruokaan sentään voisi tulla jossain vaiheessa. Voi vitsit meidän vauva vaihetta kun ruvettiin syömään kiinteitä. Pikkuneidin syöttämiseen meni päivässä ainakin 5 h ja lopputulos oli, että juuri ja juuri söin puolikkaan teelusikallisen ja siitäkin puolet sylki vielä pois. Tätä sitten jatkui todella pitkään ja tuo syöminen on vieläkin erittäin vastenmielistä touhua neidille. Vuodessa meille tuli painoa suurin piirtein kilon verran ja ollaan pitkään kamppailtu, että päästäis edes kymmeneen kiloon ja nyt 3 vuotiaana sentään mentiin yli. Joillekin lapsille tuo syöminen vaan näyttää olevan hieman haasteellista.
           

2 kommenttia:

  1. Ihana 3-v neiti! Onnittelut! :-) Kauniita kuvia! Tauluainesta. :-) Hauskoja synttäreitä! Ja cake popseja pitäis joskus kokeilla tehdä! Varmasti hyviä! :-)

    VastaaPoista