maanantai 26. marraskuuta 2012

DIY tyynytMitäs tykkäätte näistä uusista tyynyistä jotka väsäilin? Netistä vaan sopiva kuva ja kuvansiirtopaperilla silitys tyynyyn. Tosin ensin kuva täytyy kääntää peilikuvaksi ja tarvitset mustesuihketulostimen, jotta homma pelittäisi, mutta muuten ihan helppoa.


Itse ihastuin juuri näihin kahteen ystävänpäiväää koskevaa vintage kuvaan. Tyynynä on Stokkalta jokunen aika sitten ostetut pellavatyynyliinat ja pitkulainen sisätyyny sisällä.Muutama tyyny olisi vielä vapaana ilman kuvaa eli jos joku olisi mahdollisesti kiinnostunut omasta, niin voisin ehkä sellaisen väsätä. Tosin yhtään kuvansiirtopaperia ei ole enää jäljellä ja mustesuihkuprintterikin sijaitsee vanhemmillani muutaman sadan kilometrin päässä ilman värikasettia eli ihan hirvittävän nopeaa toimitusta ei olisi kun ollaan reissussakin pari seuraavaa viikkoa. Yhden tyynyn hinnaksi ilman sisätyynyä ajattelin 34 euroa + postikulut. Tyyny on periaatteessa pesun kestävä, mutta kuvasta en osaa antaa takuuta. Ohjeen mukaan kestää pesua, mutta itse en ole kokeillut. Missään nimessä kuvan päältä ei saa enää silittää kuvan laittamisen jälkeen.


Yksi versio tyynytekeleistä oli tämä "Home is where the heart is"


Jos olet kiinnostunut omasta tyynystä niin laittele viestiä kristallinhohtoa@gmail.com

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Pieni lintu kirjoitti 26.11.2012 klo 18.09
  Tuo tommonen paperi on ollut hankintalistalla pitkään - millloinkahan muistaisi ostaa. :)
   
   Cride kirjoitti 26.11.2012 klo 18.51
   Tuo on kyllä kätevää "paperia". Niitä joutuu vaan ostamaan yleensä sellaisen 10-12 arkin setin eli täytyy tehdä oikea painatustehdas, mutta onhan noita hauska väsätä :) Itse käytin HP:n paperia ja kunhan muistaa, että täytyy olla mustesuihkutulostin. Laser ei käy.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti