keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ovivanhus


Tällainen ovenvanhus päätyi meidän eteiseen. Taas tällainen heräteostos "romuliikkeen" pihalta. Kun omistaja vielä lupasi siihen peilit, niin kaupathan olivat selvät. Tosin sen verran piti vielä soittaa miehelle, että mittaa meidän eteisen seinän ja kun vielä sopi kaavailemaani paikkaan, niin en enää miettinyt ostoksen kanssa. 


Joo ja arvatkaas vaan sainkos kuulla tästä isältäni ja mieheltäni taas kerran. Mitä hiivatin vanhaa kaatopaikkatavaraa sä taas raahaat ja vielä maksat siitä. Hullu mikä hullu! ;) Isäni siis kiltisti taas kerran haki tuon oven peräkärryillä ja toimitti meille kotiin yli 200 km päähän. Eipä ollut eka kerta kun soitan hänelle, että tarttis vähän peräkärryjä taas johonkin heräteostoksen kuskaamiseen.


No kieltämättä ei se ehkä ihan maailman kaunein vanha ovi ole, mutta siinä se nyt nököttää kun muutakaan paikkaa sille ei todellakaan ole. Ripustin siihen eteen vielä tekemäni risukranssin, niin tuli vähän jo jouluista tunnelmaa.Tältä tämä ovivanhus näytti kun löysin sen. Taitaa olla pariovien toinen puolikas. No en nyt tiedä onko sen ulkomuoto niin hirveästi tuosta muuttunut. No peilit ainakin ovat tulleet ja vähän uutta maalia pintaan.


Minkäs tuomion te annatte ovivanhukselle? Taitaa jakaa mielipiteitä aika paljon.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Riikka kirjoitti 21.11.2012 klo 10.42
  Kivan näköinen! Meillä kans on vanha ovi vauvan huoneessa, siinä on yläosassa liitutaulu. Ovi taitaa olla 1800-luvulta peräisin.
  Meiltä taitaa muuten löytyä aika paljon samanlaisia juttuja :) kommentoin sinulle jokin aika sitten Amanda B:n hurrikaanista, että mulla on samanlainen makkarin takan päällä - huomasin että meillä on myös samanlaiset tuolinpäälliset työhuoneessa kun sulla ruokapöydässä :D
   Cride kirjoitti 21.11.2012 klo 22.26
   Nyt täytyy kyllä sanoa, että sulla on kyllä erittäin hyvä maku sisustuksen suhteen ;) Hyvä idea muuten, että teillä on siinä ovessa liitutaulu. Olen kanssa miettinyt, että liitutaulu olisi kiva, mutta ei ole vaan oikein sopivaa paikkaa vielä löytynyt.
  Satu Ylitalo kirjoitti 21.11.2012 klo 11.38
  Kaunis ovi! Antaa ihanaa tunnelmaa...
   Cride kirjoitti 21.11.2012 klo 22.28
   Kiitos. Nyt silmä on onneksi jo tottunut tuohon, mutta kyllähän se aluksi otti vähän silmään ja mietin jopa, että laittaisinko sen myyntiin, mutta nyt se tuolla eteisessä kuitenkin on.
  Teija kirjoitti 21.11.2012 klo 13.11
  Upea ovi!! Täytyy sanoa, että aika hyvä silmä sulla on, kun olet tuosta "alkuperäisestä" ovesta nähnyt tuon potentiaalin, mikä siinä on! Mä en välttämättä olis uskaltanu sijottaa rahaa tohon oveen, jos olisin sen tuossa alkuperäiskunnossa nähny :-) Mutta sopii tuohon seinälle loistavasti!
   Cride kirjoitti 21.11.2012 klo 22.29
   Hih, joo ei ehkä moni olisi kauppoja tehnyt tuosta ;) Mua ehkä vähän auttoi se, että olin aikaisemminkin ostanut kaksi vanhaa ikkunanpokaa kyseisestä romuliikkeestä ja omistaja oli laittanut mulle niihin peilit, joten uskalsin luottaa hänen ammattitaitoonsa. Mietin kyllä sitäkin, että olisin itse kunnostanut oven, mutta jätin nyt sen paremman ammattilaisen käsiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti