sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kynttiläasetelman askarteluaKäytiin lapsukaisten kanssa pienellä metsäretkellä ja saalis olikin aikamoinen. Kassillinen sammaleita, käpyjä, havuja sekä kaarnaa.
Ensimmäisenä askarteluna niistä syntyi tämä kahden kynttilän asetelma. Metsässä oli sopivasti kaatuneita koivuja, josta oli jo mukavasti irronnut tuota kaarnaa. Oli helppo repiä sitä mukaan kassiin. Kaarna sopikin kivasti tuohon kynttilän ympärille. Juuttinarulla vaan ympärille.


Nämä kaksi ekaa kuvaa näyttävät vähän sellaisilta Hannu ja Kerttu -asetelmilta noiden pienien kärpässienienien kanssa. Löysinkin sitten Tiimarista vähän luonnollisemman värisempiä sieni, jotka sitten vaihdoin noiden kirkkaiden sienien tilalle. Alla niistä kuvia.
Täällä oli pientä kiljuntaa ilmassa kun tuota asetelmaa rakentelin. Heräsi nimittäin tuolta sammaleiden uumenista taas jos jonkinmoista öttiäistä eloon ja ne lentoon lähtevät oli niitä pelottavimpia :)

  Tätä asetelmaa poltettaessa täytyy kyllä olla aika varovainen kun tuota kaarnaa tuossa ympärillä. Ei uskalla hirveän paljon poltella, mutta onhan tuo ihan kivan näköinen muutenkin tai siis jos tykkää tuon tyylisestä :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Tuija kirjoitti 18.11.2012 klo 18.48
  Hieno tuo banneri ♥. Millä ohjelmalla olet sen tehnyt?

  -Tuija-
   Cride kirjoitti 18.11.2012 klo 19.01
   Kiitos. Tein sen photoscapella kun muitakaan en osaa käyttää :) Pitäisi varmaan tutustua myös muihinkin mahdollisuuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti