tiistai 6. marraskuuta 2012

Magisson tiskiharja ja -rättitelineVitsit, että mua on ärsyttänyt tuo meidän tiskiharjan ja rätin lojuminen tuolla altaassa ja tiskipöydällä. Tiskiharjaa ei oikein saa roikkumaankaan ja se ei ole myöskään kovinkaan kaunis ilmestys kaapin alla roikkuessaan.  Se on jotenkin aina tiellä ja ei kovinkaan hygieenistä myöskään pitää sitä altaassa. Sitten vielä tuo ikuinen tiskirätin ongelma. Ei kovinhaan ihana ilmestys sekään esim. hanan päällä roikkuessa.Nyt onneksi tämä ongelma on loppu sillä löysin nämä Magisson telineet.


Nämä on helppo asentaa kun laitat vain magneetin vastakappaleen altaan ulkopuolelle tuonne kaapin sisälle ja sitten itse telineessä on magneetin toinen puoli. On sitten aika tiukasti tarttuva magneetti eli ei ihan heti tipahtele. Ei tosiaankaan tarvitse lähteä porailemaan mitään reikiä altaaseen. Nyt sitten kun sais koko huushollin laittamaan noi nätisti noihin telineisiin. Se onkin sitten se seuraava ongelma :)

PS. Olis ehkä pitänyt kuivata tuo tiskiallas ennen kuvien ottoa kun näyttää niin epäsiistiltä :(


Tämän näköisistä paketeista löydät tuotteet. Värivaihtoehtoina musta, joka minulla on kuvissa sekä valkoinen.
Magissoa myyvät jälleenmyyjät näet täältä Magisson sivuilta. Ainakin Stokkalla on myynnissä Magissoa.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Lellu kirjoitti 6.11.2012 klo 08.37
  Mistä tuollaisia tiskiharjoja saa?
   
   Cride kirjoitti 6.11.2012 klo 20.22
   Tiskiharja on ostettu noin vuosi sitten Stockkan alesta. Onneksi ostin siihen myös vaihtoharjoja kun ilmeisesti lopettivat kyseisen harjan myynnin. Tosin voihan sitä kysäistä vieläkö olisi valikoimassa.
    
  Olivia A. kirjoitti 16.11.2012 klo 23.36
  Wau mikä keksintö! Enpä olekaan moisia ennen nähnyt. Mikä on muutoin tuo mustavalkoinen ukkeli munakellon vieressä ja mistä sellaisia saa :D ?
   
   Cride kirjoitti 17.11.2012 klo 10.19
   Todella! Yksinkertainen keksintö, mutta eipä niitä ole markkinoilla pahemmin aiemmin näkynyt. Mustavalkoinen ukkeli on Alessin Family follows fiction -sarjan korkkiruuvi. Olen itse sen ostanut jo muutamia vuosia sitten jostain Rauman sisustusliikkeestä. Hahmot vaihtuvat säännöllisin väliajoin, joten en tiedä mitä nyt mahtaa olla valikoimassa. Tein niistä jutun vuonna 2011http://kristallinhohtoa.casablogit.fi/lue/2011/06/lehma-tuli-taloon-ja-vahan-alessia , jos haluat käydä kurkkaamassa :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti