tiistai 27. marraskuuta 2012

Joulukorttitehdas ja arvonnan voittajaTäällä on hikihatussa askarreltu joulukortteja. Pakko saada nimittäin kortit postiin ennen torstaita kun lähdetään silloin pariksi viikoksi Jenkkeihin ja kortit eivät enää reissun jälkeen taida ehtiä perille ennen joulua.
Itse joulukorttikuvan otin jo lokakuun alussa kun oli vielä edes jonkin verran valoisaa sisällä. Nyt ei tulisi enää mitään hyvien kuvien otosta kun aina pimeetä ja salamaa en halua käyttää. Olipas taas urakka saada edes joku kunnollinen kuva, jossa molemmilla olisi edes jotenkin kunnollinen ilme eikä irvistys päällä. Sehän menee juuri siten, että kun sanon, että nyt hymyä kiitos, niin ei tule kuin virnistyksiä ja kun pyytää olemaan paikoillaan, niin se on ihan täysi mahdottomuus. Kuulostaako tutulta?Kuvan pikkuisen kuusen kaivoin jo elokussa mökin metsästä. Oli ihan pakko kaivaa se mukaan ja toivoa, että se säilyisi hengissä jouluun asti. Hyvin on viihtynyt tuonna ulkosalla astiassa. Monena jouluna olen miettinyt tuollaisen leimasimen hankkimista ja nyt vihdoin sain ostettua Hyvää Joulua -leimasimen ja hopeanväristä leimasinväriä.Tuli vähän turhan rakeisia näistä kuvista kun vähän harjoittelin kameran ISO-asetuksia ja oli pakko heittää aika iso lukema näin pimeällä. Sori siis kuvien rakeisuus, mutta en jaksanut lähteä uusiakaan kuvia napsimaan, joten mennään näillä.

Ja sitten arvonta-asiaan. Kiitos kaikille osallistujille. Ihanasti teitä taas olikin ja voittajaksi selviytyi Kati Hurme. Ottaisitko yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com, niin välitän yhteystietosi Jalo Helsingille ja laittaisitko minkä värisen varoittimen haluat. Onnittelut!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Niitty kirjoitti 27.11.2012 klo 15.52
  Kääk !!! Täällä katkera, ilman voittoa jäänyt lukia. Tahtoo uusinta-arvonnan niin kauan kunnes mut julistetaan voittajaksi. Tahtoo !!!
  Vaikka olet taatusti paljon koneessa istunut, aina ikuinen vinkki kun Amerikkaan mennään, kun olet pakannut, ota puolet pois. Varsinkin kun sieltä saa enää tuoda vain sen 23 kg per nenä.
  Mä olen yrittänyt aina tehdä listan siitä lähtien kun lennot ovat varattu mitä kosmetiikkaa tarviin. Puolet halvemmalla hinnalla kun saa tuplasti isomman koon. 
  Ihanaa matkaa !!!
   
   Cride kirjoitti 27.11.2012 klo 17.41
   Juuri näin, että aina tulee liikaa tavaraa kun minä shoppailuhullu vielä ostan aina ihan hirveästi ja ollaan aina pulassa, että miten saadaan ne Suomeen. Juuri täällä kaivelen vaatteita ja pitäisi alkaa silittämään niitä. Mitenköhän sitä oppisi ottamaan tarpeeksi vähän tavaraa??? Olen Jenkeistä ostanut usein Cliniquen kosmetiikkaa kun niiiiin paljon halvempaa siellä. Niin ja hei pitänee keksiä joku uusi arvonta, että voitto osuisi joskus sinne ;)
    
  Marika kirjoitti 27.11.2012 klo 16.18
  Valloittavia kortteja. Minäkin pistin valokuvatilausta vetämään kun äsken vietettiin pieni kuvaustuokio pikkumiehen kanssa :)
   
   Cride kirjoitti 27.11.2012 klo 17.46
   Munkin piti alunperin tilata noihin ihan kunnon valokuvat, mutta heräsin tähän korttien tekoon nyt vasta, että hitsin vitsit ne on laitettava postiin ennen kuin lähdetään reisuun, joten nyt sitten vain printtasin kuvat noihin. Aito valokuvahan olisi paljon kivempi, mutta nyt täytyy tyytyä vain noihin. Ihan kiva noista tuli kyllä silti.
    
  Mia -Willa Oliviasta kirjoitti 27.11.2012 klo 16.54
  Ihania kortteja lähtee maailmalle :) Toi sun uus banneri on kan ihana, tuli heti niin jouluinen olo :)
  Mäkin askastelin kortit toissapäivänä valmiiks ja nyt on jo postissa. Toivottavasti posti ei vaan jaa niitä heti, yks vuosi mun kortit jaettiin 15.11, vaikka oli siinä postin pussissa:/
   
   Cride kirjoitti 27.11.2012 klo 17.47
   Kiitos kiitos :) Mä väsäsin tuon bannerin jo lokakuun alussa ja kuvat siihen otin varmaan syyskuussa kun oli vielä valoa käytössä ja innokkaana sitten odottelin koska saan laittaa sen tuonne. Toivottavasti mulle ei käy samoin, että kortit ovat kohta perillä.
    
  Kati kirjoitti 29.11.2012 klo 07.57
  Kauniita joulukortteja! Juuri tuollainen kortti on se, jonka haluaa säilyttää vuosien päähänkin eli mieluinen saajalleenkin. :)

  Kiitos hienosta arvonnasta! Voittajana on helppo hymyillä :)
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti