lauantai 10. marraskuuta 2012

Uudet korutKävin eilen pyörähtämässä kädentaito ja outlet expo -messuilla. Kaikkea taas tuli hankittua ja outlet exposta mm. nämä kaksi koru. Yläkuvan koru on Snö of Sweden ja ne oli siellä -50 %, joten ei tarvinnut kauan miettiä hankintaa.
Alakuvan korun OXXO -merkki oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuin tuohon sydämeen ja hintakin oli kohdillaan. Hih ja sitten ostin outlet exposta myös 5 paria kenkiä, tosin joista oli kolme kumppareita. Yhdet oli ihanat kirkkaan keltaiset Nokialaiset, yhdet vähän siistimmät kumpparit, joissa oli takana nyörit ja yhdet pikkuneidille vuorilla. En nyt lähtenyt niitä tänne kuvailemaan kun tuskin ne niin hirveästi kiinnostaa.


Pitäisi varmaan vääntäytyä kauppaan kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttä. Piti tehdä lasagnea, no ei ollut lasagne levyjä tarpeeks, joten siitä tuli sitten makaroonilaatikkoa. Ajattelin vielä tehdä huomiseksi isänpäivää varten juustokakun, mutta arvatenkin kerma puuttu eli kaipa sinne kauppaan on tästä lähettävä. Ei millään huvittäis! 
Jokos teillä on isänpäivän valmistelut kunnossa?
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Pieni lintu kirjoitti 10.11.2012 klo 13.36
    Kauniit korut!
      Cride kirjoitti 10.11.2012 klo 17.28
      Kiitos :) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne ja hyvää isänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti