keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pikkumiehen uudet verhot ja viirinauhaJokunen tovi sitten olikin täällä kuvia pikkumiehen huoneesta talokierroksella. Huone on kokenut nyt pienen muutoksen verhojen osalta. Yleisilmekin vähän rauhoittui näiden ei niin kirjavien verhojen myötä.
Joo ja arvatkaas vaan mitä verhoissa tietysti on? No tähtiä tietysti, jotta passaa tuon ompelemani tilkkutäkin kanssa. Oli sen verran ohutta kangasta, että piti ommella siihen vuori. Tein noista taas paneeliverhot, niin riittää yksi pituus. Sen kun vain halkaisee kankaan.


Tilkkutäkistä jäi sen verran kangasta yli, että sain ommeltua vielä viirinauhan pikkumiehen huoneeseen. Jotenkin nuo verhot kaipasivat jotain kun ovat niin kapeat.

Nyt tuli seuraava probleema. Tuo värikäs matto ei enää sovi ollenkaan verhojen ja päiväpeiton kanssa. En nyt taida kuitenkaan ruveta sitä uusimaan. Valkoinen sopisi niin hyvin, mutta jääköön se vielä tulevaisuuteen.
Joululomilla ajattelin ommella tuohon ompelemani pöllötyynyn kaveriksi muutaman tyynyn. Piirsin jo luonnoksetkin valmiiksi. Ihan jo sormet syyhyää, että pääsis ompelemaan. Ei vaan aika millään riitä, että arkipäivisin ehtisi ompelemaan, joten joululoma taitaa olla sopiva ajankohta tehdä kaikkea tuollaista näpertelyä.

Muistattehan, että blogissani on juuri käynnissä Lento-palovaroittimen arvonta, johon pääset osallistumaan tästä.

PS. Espoon Mankkaan Akselin kirppiksellä pöytä numero 51 on pulloollaan meidän tavaroita, jos haluat käydä penkomassa.


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Mia kirjoitti 14.11.2012 klo 10.13
  Suloinen huone pikkumiehelle!
  Tuolla kelpaa nukkua ja leikkiä. :)
   
   Cride kirjoitti 14.11.2012 klo 20.22
   Kiitos kiitos :) Tavaraa saisi olla vaan hieman vähemmän tai siis ainakin järjestyksessä, mutta aina ne tuppaa vain olemaan pitkin lattiaa.
    
  Maarit kirjoitti 14.11.2012 klo 20.55
  Tosi söpö huone pikkumiehellä!
  En ole kauaa seuraillut blogiasi,mutta sain sen käsityksen tuosta yläkuvastaettä sinulla on vain tyttö, kun se on niin vaal.punainen.
   
   Cride kirjoitti 14.11.2012 klo 21.45
   Hih, joo tämä minun blogini on aika vaaleanpunainen kun oma lempivärini on vaaleanpunainen. Tosiaan 4 -vuotias poika löytyy ja sitten 3-vuotias tyttö :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti