maanantai 12. marraskuuta 2012

Perfect Home

Mietin tässä taas uusien Perfect Home sisustuskutsujen pitämistä. Ensimmäiset sisustuskutsuni pidin kesäkuussa ja nyt kun on taas uusi kuvasto ilmestynyt, niin houkuttelisi taas pitää uudet kutsut kavereiden kesken. Kiva  viettää iltaa hyvien ystävien ja ihanien tuotteiden parissa.Niille jolle Perfect Home ei ole vielä tullut tutuksi, niin kyseessä on yksi Pohjoismaiden johtavista sisustusalan kotimyyntiyrityksistä. Yritys on perustettu jo 17 vuotta sitten Norjassa.Uusi kuvasto ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja valikoimassa on niin klassisia kuin trendikkäitä tuotteita. Olenkin poiminut tähän postaukseen omia suosikkejani.


Tämä New York kattalolamppu on vaan niin tyylikäs.
Chalet sarjan tuotteita.
Tämä uusi Eleonora -sarja on yksi suosikeistani. Näyttävät luonnossa vielä paljon paremmilta.

  


Minulla oli kunnia päästä tutustumaan Perfect Homen uuteen tuliterään konttoriin ja kun kamera oli mukana, niin tietysi piti ottaa kuviakin.
Heti ovella oli tervehtimässä Perfect Homen joulukuusi. Tämä oli kyllä niin lähellä oikean kuusen näköä, että menis kyllä täydestä. Ei voi kyllä edes verrata samana päivänä muita tekokuusia tähän.
Itseltäni oli jotenkin ihan mennyt nämä nostalgiset vintage koristeet silmieni ohi kun olen selannut kuvastoa. Siis niin ihanat luonnossa!
Vit Lilja ja Art Deco astiastot olivat näyttävästi esillä Perfect Homen toimistolla.


Nämä kirjojen tuet ovat muuten aika hauskat.Luonnollisesti suositut valopallotkin olivat edustettuina toimistolla. Ovat kuulemma olleet oikea tämän syksyn hitti ja ovat olleet välillä loppuunmyytyjäkin.


Ei voi todeta kuin, että on niillä vaan niin paljon kaikkia ihania tuotteita valikoimassa. 

Jos innostutut pitämään sisustuskutsut, niin voit jättää yhteydenottopyynnön Perfect Homelle, jonka löydät täältä.
Illan emäntänä saat ilmaisen kiitoslahjan sekä mahdollisuuden ostaa tuotteen/tuotteita -50 % alennuksella riippuen kutsujen myyntimäärästä. Emännän eduista näet tarkemmin täältä.

Perfect Home etsii myös juuri parhaillaan kiinnostuneita tahoja ympäri Suomen tuote-esittelijöiksi. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan asiasta enemmän, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@perfecthome.fi tai soittaa 09-424 50300. Lisätietoja esittelijän työstä löydät myös täältä. Vielä ehtii hyvin aloittaa myynnin joulusesongiksi.


Postaus toteutettu yhteistyössä Perfect Homen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti