perjantai 23. marraskuuta 2012

Perfect Homen lyhty ja säilytyslaatikot


Tein n. viikko sitten postauksen Perfect Homesta ja heidän sisustuskutsuista. Postauksen pääset kurkkaamaan tästä, josta löytyvät myös yhteistiedot, jos haluat emännöidä omat sisustuskutsut tai jos esittelijän työ kiinnostaisi. Nyt ajattelin esitellä muutaman meidän kodin Perfect Homen tuotteen.


New York -aiheiset säilytyslaatikot ovat siinä mielessä käteviä, että voivat kätkeä sisäänsä kaikkea tarpeetonta sälää ja ovat oiva kaukosäätimien säilytyslaatikko. Kerrankin ne ovat tallessa samassa paikassa eikä tarvitse etsiä, että missäköhän ne taas ovat. Toimivat samalla kivana sisustuselementtinä. Tämä York lyhty on ihan mun suosikkini. Siitä kiva, että siihen voi laittaa kynttiläkruunun, joka näkyykin ensimmäisissä kuvissa tai sitten voi laittaa isommankin kynttilän kuten alakuvassa. Harvinaista muuten, että mieskin jopa huomasi meidän uuden lyhdyn ja jopa sanoi, että onpas hieno. Yleensä se ei edes huomaa, jos jotain uutta ilmaantuu. Toisaalta ehkä hyvä niin ;)Väsäsin tämän kynttilän ymprärille rusettikoristeen ja laitoin myös vähän vihreää havua tuonne koristeeksi. Voisinkin tehdä tuon rusetin tekemisestä ihan oman postauksensa. Mulla on tuo oma kikkani saada nätti rusetti aikaan. Ei todellakaan mikään vaikea, mutta vaatii vähän näpertelyä.

Tänään olisi työpaikan pikkujoulutkin. Kohta ollaan siis tip tap tunnelmissa ja huomenna aamulla alkaisi koko päivän kestävä valokuvauskurssi. UUH ja PUUH voi tulla muutaman kerran aamulla suustani. Nykyään kun käy niin harvoin missään juhlimassa, niin muutamasta lasillisestakin tulee jo hirveä krapula. Siis ilmiselvää harjoituksen puutetta!

Postaus toteutettu yhteistyössä Perfect Homen kanssa.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Pieni lintu kirjoitti 23.11.2012 klo 11.47
  Lyhty on UPEA!
   Cride kirjoitti 23.11.2012 klo 12.34
   Musta kanssa se on tosi nätti ja varsinkin kun tuo mieskin sen huomasi, niin jotain täytyy olla ;)
  Marie kirjoitti 23.11.2012 klo 15.24
  Mä jo heinäkuussa laitoin noi boksit tilaukseen (vaikkakin vain sen isomman olisin halunnut) juurikin kakejen säilytystä varten. Mutta ei se myyjä vissiin koskaan saanut aikaiseksi niitä tilata. :P Oishan ne ihan kiva olleet sohvapöydällä.
   Cride kirjoitti 24.11.2012 klo 18.51
   Voi ei! Nyt on tainnut esittelijä vähän töpeksiä ja sun tilaus jäänyt toimittamatta. Kannattaisi varmaan laittaa kyselyä perään. Toivottavasti laatikot tulisivat kuitenkin.
  Marika kirjoitti 23.11.2012 klo 22.02
  Ompas loistava idea laittaa kaukosäätimet noihin laatikoihin :)
  Innolla olen odottanut, että joku lähipiiristä järjestäisi kutsut, mutta vielä ei ole näin käynyt.
   Voide kirjoitti 24.11.2012 klo 19.08
   Jollei kutsuja ala kuulumaan niin suosittelen itse emännöimään kutsut. Itse pidin kesäkuussa ensimmäiset kutsut. Emäntänä saat emännänlahjan ja mahdollisuuden ostaa tuotteen/tuotteita -50 prosentin alella eli ihan kiva etu.
    Cride kirjoitti 24.11.2012 klo 19.10
    Siis Crideltä tuo äskeisen viesti. IPad vähän näköjään muutti tuon
  Miia kirjoitti 24.11.2012 klo 19.25
  Upea lyhty ja kätevät nuo säilytyslaatikot! Voi kun joku tuttu järjestäisi nuo kutsut, niin pääsisi "paikan päälle" ihastelemaan. Vai täytyyköhän tässä odotellessa alkaa suunnitella omia kutsuja ;)
   cride kirjoitti 25.11.2012 klo 11.06
   Suosittelen kyllä omien kutsujen järjestämistä. Oli kiva saada emännänlahja ja ostaa tuote -50 % alella kun pidin kutsut kesällä. Kiva tapa myös saada kaverit koolle illanviettoon :D
  Viivi kirjoitti 25.11.2012 klo 01.45
  Voi ei! Ihana lyhty! :) Olen muutenkin addiktoitunut ihastelemaan kaikkia hopean/kromin yhdistelmiä lasin kanssa ja juurikin lyhdyissä! Nam !
  cride kirjoitti 25.11.2012 klo 11.19
  Tuo on kyllä kieltämättä ihana yhdistelmä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti