lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloween tunnelmia


Tässä vähän meidän tämän päivän Halloween tunnelmia. Kohta pitäisi lähteä kyläilemään ja jatkamaan tunnelmointia.


Tarjolla Halloween aiheisia suklaita ja vampyyrin hampaita. Nam nam!


Tämä huonekoisokin sopii hyvin väritykseltään tähän Halloween teemaan kun nuo marjat ovat hieman oranssihtavia vaikka kuvassa näyttävätkin aika punaisilta, mutta oikea väritys on enemmänkin oranssi.


Leivoin vielä Lidlin valmispaketista nämä cup caket. Pohja on suklaanmakuista muffinssia ja päällinen bubble gum makuista kuorrutetta eli ei ihan joka päivä tule tuota makua vastaan. Ostin vielä Tiimarista nuo pääkallokoristeet noihin.


Nämä pääkallot ovat siitä kivoja, jos niitä nyt voi kivoiksi sanoa, että niille varmaan tulee käyttöä joskus pikkumiehen synttäreillä. Sopivat mm. merirosvoteemaan.

Nyt täytyy rientää kun pitäisi olla jo klo 17.30 kyläilemässä ja kaikki vielä vaiheessa. Tunnelmallista pyhäinpäivän jatkoa! 
Onkos teillä muuten käynyt Halloween virpojia? Meillä ei ole yhtään :(
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Kisu kirjoitti 3.11.2012 klo 17.59
  Karkki tai kepponen kierroksella oltiin jenkeis vuos sit. :) en tiiä kuin paljon sitä Suomessa harrastetaan.. Happy halloween!! Trick or treat! ;)
   Cride kirjoitti 3.11.2012 klo 22.14
   Olis kyllä niin kiva jos tuo perinne rantautuisi tännekin enemmän. Jokunen vuosi sitten oli muutama "virpoja" liikenteessä, mutta aika hiljaista on ollut muutamat viimeiset vuodet.
  vekarus kirjoitti 3.11.2012 klo 18.04
  Meillä käytiin eilen kierroksella, sillä niinhän se menee kai tuolla valtameren toisellakin puolella eli aattona kierretään. Tähän viittaa myös nimi eli all hallow's eve eli aatto.
   Cride kirjoitti 3.11.2012 klo 22.16
   Mä olen kanssa miettinyt, että koska tuo "virpomiskierros" kuuluisi tehdä kun Halloweeniä vietetään Jenkeissä 31.10 eli lokakuun viimeinen päivä ja meillä taas pyhäinpäivä on lauantaina 3.11 eli ilmeisesti eilen siis olisi kuulunut tehdä tuo "virpominen". Tulikos muuten hyvä saalis? :)
  sari kirjoitti 4.11.2012 klo 17.01
  :D hauskaa, laitoin just kuvan omaan uuteen blogiini samoista cupcakeista joita sinullakin ja joihin olin laittanut ihan samat pääkallokoristeet ...hih
   Cride kirjoitti 4.11.2012 klo 22.24
   Ai vitsit mikä yhteensattuma :) Siis aivan erinomainen maku siis meillä molemmilla ;) Täytyykin tulla kurkkaamaan minkälaisia sulla niistä tuli. Mulla toi koristelu oli vähän hakusessa ja unohdin ensin koko strösselit päältä kun otin kuvia.
  Johanna kirjoitti 4.11.2012 klo 22.20
  Ihanat halloween kekkerit, pelottavia leivoksia :D Siis onks tuo pikku puu tomaattipuu / pensas, vai mikä ? :D
   Cride kirjoitti 4.11.2012 klo 22.27
   Hih joo se näyttää ihan tomaatilta, mutta siinä kyljessä ainakin lukee huonekoiso. Ostin sen Cittarista viikko sitten ja kivasti se on ainakin vielä hengissä. Jokunen marja tipahti, mutta muuten ihan hauska. Eli marjat ei kai siis ole syötäviä tai siis en ainakaan uskalla kokeilla. Pitäiskin googlettaa siitä vähän netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti