lauantai 24. marraskuuta 2012

Muistutus arvonnasta


Muistuttaisin vielä, että tänään ja huomenna su ehdit vielä osallistua Lento-palovaroittimen arvontaan.   Arvontaan pääset tästä klikkaamalla.
 
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Meikäläisellä jatkuu huomenna valokuvauskurssi. Tänään jo istuttu klo 10-16 ja tuntuu, että pää ihan pyörällä. Oliskohan pitänyt lukea joskus tuo kameran käyttöohje eikä käyttää aina noita automaattiasetuksia?
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Mirja kirjoitti 25.11.2012 klo 07.24
  Täällä mennään just vaan niillä alkuperäisillä asetuksilla. :))
   
   Cride kirjoitti 25.11.2012 klo 22.04
   No niin täälläkin taidetaan mennä edelleen noilla automaattiasetuksilla kun ei tuolta kurssilta jäänyt oikein mitään käteen tai jäi siis sen verran, että ihan pihalla, että mitä pitäisi missäkin tilanteessa vääntää kamerasta, mutta ehkäpä pitäisi vaan rohkeasti kokeilla eikä aina ottaa sitä helpointa :)
    
  Inka kirjoitti 25.11.2012 klo 20.45
  No enpä tiedä, jäikö siitä kurssista nyt niin paljon käteen kuin olisi toivonut?! :D Mutta yritetty on ainakin ymmärtää, vai mitä? :) Mä tulin heti kurkkimaan sun blogiin ja voi miten ihania juttuja täällä onkaan- täytyy ajan kanssa ihastella tarkemmin! Vähän kyllä houkuttelisi itseäkin oma blogi, olisi se nyt sitten leivonta-aiheinen tai ihan peruselämää käsittelevä- saas nähdä saanko joskus aikaiseksi. :)

  Oli kiva tavata! Hyvää joulun odotusta ja tsemppiä valokuvauksen opetteluun!

  t. Inka (se, jonka ponnaria kuvasit ;))
   
   Cride kirjoitti 25.11.2012 klo 22.08
   Hih, no olipas kurssi ja ope :) Eipä ole ennen tullutkaan vastaan opea, joka suuttuu jos siltä kysyy jotain ja kiroilee. Jos olisin tuon tiennyt tuon kurssin tason, niin ehkä olisin vaatinut vähän erilaisen eli sellaisen jossa oikeasti oltaisiin opeteltu kuvaamista eikä vain höpötetty teoriaa. Nyt vaan rohkeasti perustamaan se oma blogi ja tuu heti tänne vinkkaamaan kun sulla on se, että pääsen liittymään lukijaksi :) Oli kiva tavata ja kuvailla sun takatukkaa ;) Mukavaa joulun odotusta myös sinne ja tsemppiä opetteluun. Taidan kirjoittaa joulupukille kirjeen, jos se toisi vaikka sen lisäsalaman.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti