keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kanaset


Inspiroidun kuvaamaan vähän meidän pääsiäiskanasia. Ostin nämä Sian kanaset viime vuonna Sokoksesta -70 %:n alesta ja olipas homma löytää nämä kaiken meidän tavaramäärän joukosta. Minullahan on normaalisti pääsiäiskoristeet yhdessä isossa laatikossa, mutta jostain syystä olin nämä sitten tunkenut jonnekin muualle. Jouduin suurinpiirtein tyhjentämään koko vaatehuoneen, että löysin nämä, mutta siinä ne nyt sitten komeilee. Vähän niillä on hoipertavaa menoa (lieneekö syntymähumala), mutta pysyvät kuitenkin pystyssä kun osaa asettaa ne oikein seisomaan :)


Kylvin tuota ohraa kasvamaan pariin eri astiaan ja toinen niistä on tämä Aalto -vati. Tuo ohra kasvaa kyllä ihan silmissä. Joka päivä saa olla leikkaamassa, kun kasvaa niin hirmuista vauhtia ja multakaan ei enää meinaa pysyä tuossa astiassa, kun uutta kortta puskee vielä mullan läpi. Hmm...tulikohan laitettua vähän liikaa siemeniä? No onpa ainakin tiuhaa.


Kanamaisin terkuin!

Niin ja hei muistakaahan osallistua tuohon blogissani käynnissä olevaan arvontaan. Saat valita kuudesta eri Perfect Homen valikoimaan kuuluvasta tuotteesta mieleisesi ja mahdollisuuden voittaa sen itsellesi. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa. Arvontaan pääset mm. tästä klikkaamalla.

17 kommenttia:

  1. Ompa kauniit kanaset.

    Muista Sinä myös osallistua minun blogissani olevaan arvontaan
    ja laita kommenttisi.

    Hyvää Pääsiäisviikkoa Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun tulit muistuttamaan arvonnastasi. Täytyykin tulla osallistumaan. Mukavaa pääsiäisviikkoa myös sinulle päin :)

      Poista
  2. Ihanan hempeät kanat, voi kun löytäisin tuollaiset meillekin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat tosiaan aika hempeän pastellit. Olivat tosiaan viime vuoden Sian mallistosta, mutta en tiedä vaikka olisi vielä tänäkin vuonna samanlaisia. En ole nähnyt yhtään tämän vuoden Sian pääsiäiskoristetta. Kannatta vilkaista.

      Poista
    2. Moikka taasen! Kävin tänään pyörähtämässä Turun Sokoksessa eli Wiklundilla ja siellä oli ainakin noita samoja kanasia taas tänäkin vuonna ja näyttivät olevan -50 % alessa :)

      Poista
  3. Onpas nätit kanat! On niin suloiset, ettei meidän neitit antaisi olla hetkeäkään rauhassa...

    Kivoja kuvia ja tunnelmia oli myös aikaisemmissa postauksissa. :)

    Rauhaisaa pääsiäisen aikaa toivottelen jo nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kyllä se meilläkin vähän niin on, että aika äkkiä ne koristeet ovat hävinneet jonnekin paremmille teille :) Ihanaa pääsiäistä myös teille!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Eikö olekkin :) oli ihan pakko ostaa ne ja kun olivat vielä -70 %:n alessa, niin eivät montaa euroa edes maksaneet.

      Poista
  5. Voi onpas suloiset :) Sinä varmaan osaisit tehdä itsekin tuollaiset söpöläiset !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 voi olla, että ihan tuon näköisiä ei taitaisi meikäläisen tekeleistä tulla :)

      Poista
  6. Söpöset kanat! Voi ei minulla ei oo ruohosta tietoakaan, taidan tyytyä narsisseihin tai tulppaaneihin tänä pääsiäisenä. Hyviä pyhiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo nyt taitaa olla vähän turhan myöhä saada enää vihreää ruohoa pääsiäiseksi ellei kaupasta käy ostamassa, mutta onneksi nuo kukat kyllä saa laitettua hetkessä ja ne narsissit sekä tulppanit ovat niin ihanan keväisiä.

      Poista
  7. Aivan ihanat noi kanaset! tahtoo kans! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja muuten näytti tänäkin vuonna olevan noita vielä myynnissä. Kävin nimittäin tänään Turun Wiklundilla ja siellä näytti olevan noita Sian kanasia - 50 % alessa. Luulisi niitä nyt olevan sitten muuallakin. Toivottavasti löydät omasi :)

      Poista