tiistai 12. maaliskuuta 2013

Oma valokuva karkkipussiin

Hih, tämä mamma on ihan seonnut. Hurahdin nimittäin jo noiden lasten synttärivalmisteluihin. Tämähän olisi suht normaalia, jos synttärit olisivat nurkan takana, mutta kun pikkumiehen synttäreihinkin on vielä muutama kuukausi ja pikkuneidin vielä enemmän. 


Smartphotolle on tullut pari uutuustuotetta valikoimaansa, joita pääsin heti testailemaan. Pikkumiehen synttäreitä ajatellen tilasin näitä karkkipusseja omalla kuvalla. Ajattelin, että tämän karkkipussukan kukin juhlija saa sitten lähtiessään kotiin synttäreiltä. Pikkumiehen synttäriteemaksi olen nyt päätynyt Autot -sarjaan. Etsin netistä ensin Autot -aiheisen pohjan, johon tein kuvankäsittelyohjelmalla tuon tekstin ja lisäsin pikkumiehestä kuvan. Sitten vaan tilaus sisään. Tilaukseen kuuluu 24 kpl pientä läpinäkyvää sellofaanipussia ja niihin nuo ns. etikettilaput. Tästä pääset kurkkaamaan suoraan lisätietoja. Pussit tulevat tyhjinä, joten niihen sisään voi sujautta sitten itse mitä haluaa. Tein nyt jo yhden koepussin, että miltä ne näyttäisivät, kun oli sopivasti kotona irtokarkkejakin.


Pikkuneidin synttäreitä ajatellen tilasin 24 kpl metallisia pyöreitä rasioita.  Näihin tein kanssa kuvankäsittelyllä Fanny 4 vuotta -tekstin ja lisäsin pari sydäntä. Kuvana voit käyttää ihan normaalia kuvaa, jota voit sitten liikutella ruudullasi sopivaan kohtaan. Rasiat ja tarrat tulevat erillään, joten pieni liimausprosessi sitten vaan kotona ja rasiat ovat valmiita. Lisätietoja rasioista näet tästä.


Nämä rasiat ajattelin kanssa täyttää sitten joillain pienillä karkeilla ja laitan nämä tarjoiluna esille pikkuneidin synttäreille. Kukin vierailija saa hauskan pienen muiston sitten synttäreistä. Näin jälkiviisaa kun tuota kuvaani katselee, niin olisi ehkä kannattanut laittaa tuo teksti vähän tummemmalla, jotta olisi näkynyt vähän paremmin.  Nyt vähän turhan hempeän haalea.


Näitä rasioita ja pusseja etiketillä voi tilata myös pelkällä tekstillä. Esim. ristiäisiä tai häitä ajatellen nuo ovat aika ihania. Varsinkin nuo rasiat ovat kyllä aika oivallisia hääkarkkeja, kun pienellä vaivalla saa väsättyä nuo valmiiksi eikä tarvitse montaa iltaa niiden kanssa tuhlata. Siis vinkkinä, jos joku suunnittelee juuri häitä :) Meillä nämä nyt tosiaan käytetään sitten synttärikarkkeina. Mielikuvitus on vain rajana, mitä noihin laittaisi.

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana idea ♡ Täytyy ehdottomasti hankkia tuollaisia seuraaville synttäreille! Kiitos :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla, että postauksesta oli jotain iloakin ja hyöytä jollekin, ettei mennyt höpinät ihan kankkulan kaivoon :)

   Poista
 2. Tosi hyvä idea kyllä ja hyvä että pistit tänne :) Heti tuli mieleen pojan synttärit jonne voisin näitä tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, että innostuit kanssa heti ideasta :) Nyt kanssa vaan synttäreitä suunnittelmaan.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Aivan mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkistä oli jollekin iloakin, ettei ihan turhia täällä höpöttele :)

   Poista