tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pääsiäismunia


Ihanaa kun saa laittaa näitä pääsiäiskoristeita esille. Olkkarin pöydälle tein tällaisen muna-asetelman Aalto -kulhoon, jos tuota nyt voi asetelmaksi edes sanoa. Kulhossa Tigerista ostettuja marmorimunia (tai jotain tuonne päin olevaa materiaalia) sekä erivärisiä munia. Niissä on oikeasti roikkumislanka pepussa, mutta taittelin ne nyt vaan pois näkyvistä. En viitsinyt lähteä  niitä vielä leikkaamaan poiskaan, kun ei sitä tiedä, vaikka ne kohta roikkuisivat jossain.


Arvatkaas vaan onko tämä enää missään kuosissa. No eipä tietenkään. Pikkuneiti iski tietysti heti siihen kätösensä ja noista munista tulikin oiva soittoväline kun pujottaa molempien käsien jokaiseen sormeen lenkistä munan ja lähtee heiluttelemaan :) Ihmeen hyvin ovat kyllä kestäneet senkin käsittelyn. 


Meinaattekos muuten maalata ihan aitoja kananmunia pääsiäisen kunniaksi? Tekisi kyllä mieli tehdä niitä, mutta en vaan tiedä millä ajalla. Taitaa jäädä vaan haaveeksi.

4 kommenttia:

 1. Onpas herkullisen kaunis asetelma, valmiilla koristeilla mennään, tosin suihkuttelin vanhojen koristemunien päälle maalia, jotta sain niistä oikean värisiä :) Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiilla koristeilla täälläkin tosiaan mennään, mutta tuo suhumaali voikin olla muuten kätevä keino saada uutta ilmettä. Täytyykin pitää mielessä. Olisi niin monta asiaa mielessä, mitä pitäisi vähän suhutella :)

   Poista
 2. kauniita munia :)
  Kyllä vaan olen jo maalannut oikeita munia ja lisää on puhallettuna kaapissa odottamassa maalia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Vitsit kun itsellänikin olisi aikaa tuohon puhalteluun ja koristeluun. Taitaa jäädä nyt kuitenkin välistä. Viimeksi olen puhallellut munia suurinpiirtein omassa lapsuudessani, mutta täytyy kyllä ottaa tuo perinteeksi kunhan nuo lapset tuosta vähän kasvavat, että munat pysyvät myös ehjinä :)

   Poista