keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Testissä Möllerin Omega-3 Pikkukalat


Sain Buzzadorin puitteissa lapsille kokeiluun Möllerin Omega-3 pikkukaloja, jotka sisältävät kalaöljyä sekä D3-vitamiinia. Meillä käytetään normaalistikin kalaöljyä lähes päivittäin ja oli ihan mukava kokeilla välillä jotain muuta merkkiä. Aikaisemmin meillä on ollut Eskimo Kids nestemäinen kalaöljy käytössä, mutta sitä ei ole saanut jostain syystä pitkään aikaan, joten nämä kokeilupakkaukset tulivatkin ihan tarpeeseen.


Tässä maistellaan uutta kalaöljyä. Nuo pikkukalat ovat sellaisia hauskan hyytelömäisiä kaloja, joten niitä on helppo ainakin annostella. Kalat tuoksuvat ihan miellyttävältä tuttifrutilta eli ovat kaukana siitä normaalista kaameasta kalaöljyn hajusta, joka saa yleensä yökkäysrefleksit aikaiseksi. Lapset maistelivat näitä ihan innoissaan ja kommenttina olikin, että lisää, joten kaipa tuo makukin oli ihan miellyttävä. Itse en uskaltanut lähteä kokeilemaan, vaan pidättäydyn ihan sellaisissa kokonaisina nieltävissä kapseleissa. Pikkukaloja otetaan kaksi päivässä, joten ihan hirvittävää herkuttelua ei ole kyllä luvassa lapsukaisille. Lukaisin vielä tuota tuoteselostetta tarkemmin ja siellä oli mainittu, että Möllerin Omega-3 pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pieni tietoisku vielä siitä mihin tuote on tarkoitettu: Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle sekä aivoille ja näkökyvylle. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.


Lisää Möllerin tuotteista näet täältä.

Jokunen sana vielä mitä tuo Buzzador tarkoittaa, jos nyt törmäät siihen ekaa kertaa. Buzzadorilaiset saavat silloin tällöin eri tuotteita testaukseen auki olevien kampanjoiden perusteella. Kuhunkin kampanjaan haetaan erikseen ja jos pääset mukaan kyseiseen kampanjaan, niin saat tuotteita kotiisi testaukseen ja lopuksi raportoit testauksen tuloksista Buzzadorin omille sivuille. Itsekin olen tainnut toimia Buzzadorina jo yli 5 vuotta ja kaikenmaailman tuotteita sitä onkin jo tullut testattua.

Mites teillä muuten tuon kalaöljyn laita on? Oletteko antaneet sitä lapsille vaiko pyrittekö syömään kalaa riittävän usein? Meillä kyllä tuo kalansyönti on jäänyt vähän vähemmälle, joten ihan tarpeeseen tuo kalaöljy ainakin meillä tulee. Vielä kun itsekin muistaisi syödä tuota kalaöljyä säännöllisesti tai vielä parempi kun saisi tuota ihan oikeaa kalaa ruokapöytään, mutta se taitaa jäädä haaveeksi. Taitaa olla liian kova tavoite, että pari kertaa viikossa vähintään syötäisiin kalaruokaa. Nyttenkin on vaan makaroonilaatikkoa ruoaksi, mutta sentään ihan itsetehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti